counter

Τα καυτά μίνι, τα νάζια στον Νίκο Μουτσινά και η... ανεβασμένη διάθεση!

Τα καυτά μίνι, τα νάζια στον Νίκο Μουτσινά και η... ανεβασμένη διάθεση!
Τα καυτά μίνι, τα νάζια στον Νίκο Μουτσινά και η... ανεβασμένη διάθεση!

Ελένη Μενεγάκη μίνι

Τα νάζια και οι sexy πόζες της έχουν γίνει αφορμή για πολλά σχόλια. Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη, πηγαία και αυθόρμητη, δεν σταματά να χαρίζει ανάλογες στιγμές. Πόσω μάλλον όταν βρίσκεται στο πλατό με τον Νίκο Μουτσινά, που ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αδυναμία και φυσικά οικειότητα.

Ελένη Μενεγάκη μίνιΗ Ελένη εμφανίστηκε στην αρχή της εκπομπή της με ένα στενό μίνι φόρεμα, το οποίο μάλιστα δεν φάνηκε να την πτόησε όταν για να περιγράψει ένα αστείο περιστατικό από το παρελθόν, χρειάστηκε να πετάξει τα παπούτσια της και να ανεβάσει τα πόδια στο τραπέζι του πάνελ.

 

 

 

 

 

 

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό μίνι που φόρεσε η Ελένη. Στη διάρκεια του θέματος για τις φετινές τάσεις στη μόδα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να δοκιμάσει ένα από τα προτεινόμενα φορέματα του στιλίστα, το οποίο ήταν μεν "αυστηρού ύφους", αλλά ταυρόχρονα και εξαιρετικά κοντό. Η Ελένη, όμως, δεν χρειάστηκε να φορέσει τα μίνι της για να αποδείξει ότι είναι σε ανεβασμένη διάθεση... Δοκιμάζοντας κοσμήματα, προσπάθησε να γίνει πιο... παραστατική με αποτέλεσμα να... φανούν περισσότερα ίσως απ' όσα θα ήθελε.  

Δείτε το video με το απόσπασμα.

Και το δεύτερο μίνι φόρεμα που έβαλε η παρουσιάστρια, ωστόσο, της δημιούργησε... θεματάκια. Όταν υποδέχτηκε τον Νίκο Μουτσινά, που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, η Ελένη όλο νάζι άρχισε να επιδεικνύει το "σχολικού τύπου" φόρεμα της, ενώ όταν κάθησε, το μίνι της ήταν λίγο περισσότερο αποκαλυτπικό. Μάλιστα, το γεγονός σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς λέγοντας: "Αποκαλυτπική σήμερα η Ελένη". Προφανώς, στη συνέχεια η ίδια το αντιλήφθηκε, καθώς μερικά πλάνα μετά, το κάτω μέρος του φουστανιού είχε... τραβηχτεί.

Ελένη Μενεγάκη μίνιΕλένη Μενεγάκη μίνι

 

Δείτε το video με την υποδοχή του Νίκου Μουτσινά

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR