counter

Γιατί εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι τέσσερις; Τι θα γίνει με τις οικογένειες τους; Αποκλειστικά στο FTHIS.GR. όλη η αλήθεια

Γιατί εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι τέσσερις; Τι θα γίνει με τις οικογένειες τους; Αποκλειστικά στο FTHIS.GR. όλη η αλήθεια
Γιατί εγκαταλείπουν την Ελλάδα και οι τέσσερις; Τι θα γίνει με τις οικογένειες τους; Αποκλειστικά στο FTHIS.GR. όλη η αλήθεια

 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 1

Απο τη Δήμητρα Δάρδα

Τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, παιδιά κορυφαίων ελλήνων λαϊκών τραγουδιστών που βάδισαν επαγγελματικά στα βήματα των πατεράδων τους, ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά!

Ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Χάρης Βαρθακούρης, αποφάσισαν να συνεργαστούν σε μια παγκόσμια περιοδεία σε Ευρώπη, Αφρική, Αυστραλία, Αργεντινή και το καλοκαίρι του 2013 να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στην Ελλάδα, ακόμα και στις ακριτικές περιοχές.

 Η "κορυφαία" αυτή μουσική συνάντηση, θα αποτελεί ένα μεγάλο αφιέρωμα με επιτυχίες των γονιών τους που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Μια παράσταση με τη συνεργασία του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο της κα. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, αφού τα έσοδα θα δοθούν στην "Ελπίδα".

Το μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα, όπως αποκλειστικά σας παρουσιάζει σήμερα το FTHIS.GR. ξεκίνησε σαν μια σκέψη το περασμένο καλοκαίρι, στις διακοπές του Χάρη Βαρθακούρη με το Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Η φωτογραφία που εξασφάλισε το FTHIS.GR από τις διακοπές τους.

ΜΠΗΘΙΚΟΤΣΗΣ-ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

  Όσο περνούσε ο καιρός η σκέψη αυτή τους ενθουσίαζε όλο και περισσότερο, γι αυτό και αποφάσισαν να κάνουν την πρόταση και στον Στέλιο Διονυσίου και τον Δημήτρη Κόκκοτα, που δέχτηκαν αμέσως!

 "Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε πρόβες" αποκαλύπτει στο FTHIS.GR. ο Στέλιος Διονυσίου. "Μέσα στον Δεκέμβριο έχει ορισθεί η έναρξη για το παγκόσμιο tour μας στον απόδημο ελληνισμό, ξεκινώντας τις συναυλίες από την Αγγλία, στη συνέχεια Γερμανία και Κύπρο καθώς και Ρουμανία, Αλβανία και τον Μάρτιο για Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Βραζιλία. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι!".

 "Στην πραγματικότητα πρόκειται για συναυλιακές μουσικές παραστάσεις, αφιερωμένες στους πατεράδες μας, αφού κι εμείς τραγούδια τους θα λέμε, με παράλληλη προβολή πλούσιου οπτικού υλικού από την ζωή τους" συνεχίζει ο Στέλιος Διονυσίου". "Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε και τις τρείς ώρες που θα διαρκεί το πρόγραμμα σχεδόν και οι τέσσερις μας, θα βρισκόμαστε on stage"!

ΑΦΙΣΑ

 Στην περιοδεία θα τους ακολουθήσουν και οι οικογένειες τους;

"Θα γίνει κι αυτό, σε κάποιες εμφανίσεις, γιατί το διάστημα που θα βρισκόμαστε εκτός Ελλάδος θα είναι μεγάλο".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR, την επιμέλεια των βίντεο με το οπτικό υλικό που θα προβάλλεται στις συναυλίες, θα αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR