counter

Απάτη στο Facebook! Ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη; Η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα...

Απάτη στο Facebook! Ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη; Η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα...
Απάτη στο Facebook! Ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη; Η ίδια δεν γνωρίζει τίποτα...

Ελένη ΜενεγάκηΑπό τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Το βράδυ της Τετάρτης, 10 Οκτωβρίου, ανοίγοντας τη σελίδα μου στο Facebook, ανακάλυψα ότι κάποιος από τους διαδικτυακούς μου φίλους μου είχε προτείνει να γίνω φίλη με την... Ελένη Μενεγάκη. Η περιέργεια μου με ώθησε να ανοίξω το συγκεκριμένο προφίλ και να δω ότι στις 5 Οκτωβρίου η Ελένη δημιούργησε προφίλ στο Facebook. Γιατί δεν γνώριζα ότι η Ελένη μετά το twitter αποφάσισε να ασχοληθεί και με το facebook.

 Η φωτογραφία στο προφίλ της είναι μια από εκείνες που ανήκουν στην επίσημη φωτογράφηση του Alpha. Τα στοιχεία λίγα και γραμμένα με λιτό τρόπο. Φωτογραφία στο άλμπουμ της μόνο μία: από την εκπομπή που είχε καλεσμένη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέτος συνεργάζεται με την Ναταλία Γερμανού. Και βέβαια είχε ήδη κάνει like στον Alpha, στην επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου και της εκπομπής "Δέστε τους".

μενεγακη facebook

 Μάλιστα, σε περίοπτη θέση στη σελίδα υπήρχε και ένα μήνυμά της: "Σήμερα έκανα την πρώτη μου απόπειρα να ανοίξω τον υπολογιστή και να σερφάρω στο Facebook. Δύσκολα τα πράγματα παιδιά!! Πώς δουλεύει αυτό το μαραφέτι;;;"

Εκφράσεις που όλοι όσοι την έχουν παρακολουθήσει ξέρουν ότι τις έχει χρησιμοποιήσει περιγράφοντας τη σχέση της με την τεχνολογία. Μάλιστα, η ίδια έχει γελάσει άπειρες φορές με τις γκάφες της στα social media και έχει χαρακτηρίσει "μαραφέτι" το ipad, το iphone και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την τεχνολογία. 

Το μήνυμά της είχε σχολιάσει και μια κυρία που έσπευσε να γίνει φίλη της, νομίζοντας ότι το προφίλ ανήκει  πράγματι στην παρουσιάστρια, λέγοντάς της "Βάλε τον Άγγελο να σου δείξει".

μενεγακη facebook

Και κάπου εκεί άρχισε το ψάξιμο γιατί όλη αυτή η ιστορία δεν είχε και πολύ καλή μυρωδιά!

Μέχρι που η φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου, στην ερώτησή μου αν αυτό το προφίλ είναι πράγματι της Ελένης, απάντησε "Όχι!". Οι δυο από τις στενότερες συνεργάτιδές της, με τις οποίες επικοινώνησα κι ας ήταν αργά, με διαβεβαίωσαν ότι η Ελένη δεν έχει προφίλ στο facebook και δεν ασχολήθηκε ποτέ με κάτι τέτοιο.

Το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ και γιατί το δημιούργησε δεν μπορεί να το πει κανένας εκτός από τις αρμόδιες αρχές.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι αυτό το προφίλ δεν ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά διαπράτετται σε βάρος της μια διαδικτυακή απάτη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR