counter

Φωτογραφήθηκε a la Monica Belucci και μάζευε ντομάτες φορώντας τις... παντόφλες της!

Φωτογραφήθηκε a la Monica Belucci και μάζευε ντομάτες φορώντας τις... παντόφλες της!
Φωτογραφήθηκε a la Monica Belucci και μάζευε ντομάτες φορώντας τις... παντόφλες της!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μια ξεχωριστή φωτογράφιση έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για λογαριασμό του περιοδικού "Omikron" της Κύπρου. Ενδιαφέρον δεν έχει μόνο η συνέντευξη που παραχώρησε και μιλάει για ρυτίδες, σεξ και τηλεοπτικές αμοιβές, αλλά και το concept σύμφωνα με το οποίο φωτογραφήθηκε η παρουσιάστρια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το περιοδικό Omikron

"Εγώ έχω δύο πτυχία και ένα μεταπτυχιακό. Δεν πληρώνομαι όμως γι’ αυτά, για τα οποία προσπάθησα τόσο πολύ στη ζωή μου. Τα πτυχία μου ήταν με άριστα. Κοπίασα, έδωσα χρόνο απ’ τη ζωή μου, στερήθηκα, λόγω διαβάσματος δεν έβγαινα έξω, κουράστηκα, αλλά δεν πληρώθηκα ποτέ γι’ αυτά. Έτυχε να πληρωθώ γι αυτό το «επικοινωνιακό», όπως το ονομάζουν κάποιοι, ταλέντο που λένε πως διαθέτουμε όλοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Κι αυτό ισχύει γι’ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σ’ αυτήν".

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το περιοδικό Omikron

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε πλαστική επέμβαση απάντησε: "Μα τι λες τώρα; Ούτε για 30 ρυτίδες δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία! Έχω ρυτίδες. Ε, και;". Τέλος, μίλησε για το σεξ μετά τα 40, λέγοντας: "Μετά τα 40 ξέρεις περισσότερο πως λειτουργεί το σώμα σου, έχεις μεγαλύτερη αυτογνωσία, γνωρίζεις τι θέλεις και ξέρεις και πώς να το ζητήσεις. Πιστεύω ότι για τις γυναίκες το σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40, σε αντίθεση με τους άντρες. Βέβαια, αν κρίνω από τον άντρα μου, δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή. Λένε, όμως, ότι αλλιώς λειτουργεί ο άντρας στα 30 του και αλλιώς στα 40 του.»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το περιοδικό Omikron

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον fashion director, Στέφανο Μάλαμα που επιμελήθηκε της φωτογράφησης στο σπίτι της παρουσιάστριας στη Θεσσαλονίκη. «Ήταν η πιο γρήγορη φωτογράφηση που έχω κάνει, ήταν εξπρές! Πήγα στο σπίτι της και η Βίκυ βιαζόταν να φύγει για δουλειές. Ήταν ήδη βαμμένη από την Ράνια Μπουντούρη, ο Νίκος Μουρατίδης που τη χτένισε της έπιασε τα μαλλιά ψηλά, και κάθισε μπροστά σε μια ξύλινη πόρτα να κάνουμε ένα δοκιμαστικό. Η λήψη μας άρεσε τόσο πολύ, που την κρατήσαμε. Δεν υπήρχαν φώτα και οι φωτογραφίες δεν έχουν ρετούς. Μετά πήγαμε στον κήπο της και η Βίκυ μάζευε μαϊντανό και ντομάτες από τον κήπο για να μαγειρέψει μόλις θα φεύγαμε. Μπορεί να φόρεσε ακριβά ρούχα για τις ανάγκες της φωτογράφησης αλλά από κάτω φοραει παντόφλες! Έχει μπαξέ κανονικό στο σπίτι και καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR