counter

Τα κιλά που έχασε η Βίκυ και οι 40άρες που η Ελένη επέμεινε ότι είναι "νέες, νέες, νέες" (Δείτε το video)

Τα κιλά που έχασε η Βίκυ και οι 40άρες που η Ελένη επέμεινε ότι είναι "νέες, νέες, νέες" (Δείτε το video)
Τα κιλά που έχασε η Βίκυ και οι 40άρες που η Ελένη επέμεινε ότι είναι "νέες, νέες, νέες" (Δείτε το video)

Βίκυ - Ελένη

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν σήμερα, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Αφορμή η αποψινή πρεμιέρα της γνωστής ηθοποιού με την παράσταση "Μια τρελή, τρελή σαραντάρα" στο Μικρό Παλλάς.  

Η Ελένη υποδέχτηκε την Βίκυ και έδειξε εντυπωσιασμένη από την ανανεωμένη της εμφάνισή της. Μάλιστα, δεν πίστευε ότι η ηθοποιός έχασε τα κιλά μόνο για το ρόλο... Η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε πως έφτασε σ' αυτό το αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκορ: "Η Κατερίνα Παπανικολάρου, η ενδυματολόγος της παράστασης, μου ζήτησε να την βοηθήσω να με ντύσει… Ανέβηκα στην ζυγαριά αρχές καλοκαιριού και έπαθα εγκεφαλικό! Πήγα αμέσως στην Καβάλα, όπου έχω ένα παιδικό φίλο αθλητή που έχει γυμναστήριο και ξεκίνησα με εντατική γυμναστική. Παράλληλα, έκανα διατροφή και μετρήσεις και όλα αυτά με βοήθησαν να ξεφουσκώσω."

Η εντατική γυμναστική έκανε την Ελένη να παραδεχτεί για άλλη μια φορά ότι δεν έχει κάνει ποτέ γυμναστική, τονίζοντας, όμως, ότι πρέπει να ξεκινήσει καθώς "μετά τα σαράντα, όσο τυχερός και αν είναι κάποιος, το σώμα αλλάζει" Φρόντισε, παράλληλα, να ξεκαθαρίσει ότι αισθάνεται νέα, παρά την ηλικία της.

Η ηλικία επανήλθε στην συζήτησή της με την ηθοποιό, με αφορμή το έργο και την ηλικία της ηρωίδας, και η Ελένη για άλλη μια φορά ένιωσε την ανάγκη να τονίσει ότι οι σαραντάρες είναι "νέες, νέες, νέες", όπως χαρακτηριστικά είπε. Το ενδιαφέρον της, επίσης, κέντρισε και ο συμπρωταγωνιστής της Βίκυ Σταυροπούλου, Κωνσταντίνος Κακούρης, που ερμηνεύει τον βιολιστή με τον οποίο ερωτεύεται η πρωταγωνίστρια. Η παρουσιάστρια με χιούμορ σχολίασε: "Και εγώ θα τα έχανα τα κιλά με τέτοιο συμπρωταγωνιστή... "

Δείτε το video με το απόσπασμα. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR