counter

Δείτε φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Gisele

Δείτε φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Gisele
Δείτε φωτογραφίες με την εγκυμονούσα Gisele

Gisele

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της από τον γάμο της με τον Tom Brady, αλλά η βραζιλιάνα καλλονή παραμένει κομψή, διανύοντας τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης  της.

Το πλουσιότερο μοντέλο στον κόσμο, Gisele εμφανίστηκε στην Βοστόνη, όπου μένει με τον σύντροφό της και τον 3χρονών Ben φορώντας μια φαρδιά, ριγέ μπλούζα που συνδύασε με μαύρο κολάν και μπότες ιππασίας.

Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, όλοι έχουν παρατηρήσει ότι δεν έχει πάρει πολλά κιλά και το μόνο που προδίδει την εγκυμοσύνη είναι η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όσο για το φύλο του μωρού πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν: "Η Gisele ελπίζει να είναι κοριτσάκι, λατρεύει τα κορίτσια, αλλά δεν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού. Όπως και στο πρώτο παιδί θα περιμένει μέχρι τη μέρα που θα γεννήσει για να μάθει αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.
GiseleGisele























Και μπορεί η 32χρονη σταρ να έδειχνε λαμπερή και όμορφη, όμως, δεν χαμογέλασε καθόλου στους φωτογράφους που την ακολουθούσαν, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε το θάνατο του σκυλιού της, Vida που υπεραγαπούσε και έπαιρνε μαζί της σε όλες τις φωτογραφίσεις της.









 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR