counter

Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη;

Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη;
Ποια είναι η ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη;

Ζαμπίδης- Φουσέκη

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια στα πλευρό του Μιχάλη Ζαμπίδη. Βρίσκεται κοντά του σε κάθε του δημόσια εμφάνισή. Η Τόνια Φουσέκη είναι τα τελευταία χρόνια ο «φύλακας- άγγελος» του αθλητή. Ο ίδιος αναλύει τη σχέση τους αποκλειστικά στο FTHIS.GR.

«Η Τόνια είναι η μάνατζερ μου και συνεργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Είναι φυσικό δύο άνθρωποι που συνεργάζονται τόσο στενά να έρθουν πιο κοντά. Με την Τόνια περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μαζί. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της  ζωής μου, αφού είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα, την προβολή και την δημόσια εικόνα μου. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ ζόρικη λόγω πρωταθλητισμού, άρα την έχω απόλυτη ανάγκη για να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και τις προπονήσεις μου. »

 Μιχάλης Ζαμπίδης

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης στις 20 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο, φυσικά μαζί με την Τόνια Φουσέκη, μιας και έχει αγώνες εκεί. Στις 8 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση «K One», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Kick Boxing. Εκεί θα αγωνιστούν οι 8 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, ανάμεσά τους και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για τον αθλητή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR