counter

Γιατί ο ηθοποιός δεν θέλει να εμφανίζεται με τη σύζυγό του;

Γιατί ο ηθοποιός δεν θέλει να εμφανίζεται με τη σύζυγό του;
Γιατί ο ηθοποιός δεν θέλει να εμφανίζεται με τη σύζυγό του;

Παύλος Κοντογιαννίδης με σύζυγό του

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Σίσσυ Αλατά, έκανε το βράδυ της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου, ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι" σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή, στην οποία συμμετέχει. Συνοδευόταν από τη σύντροφο της ζωή του, επίσης ηθοποιό, Σίσσυ Αλατά, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Αν και ο Παύλος Κοντογιαννίδης είναι ένας πολύ αγαπητός καλλιτέχνης στο κοινό, έχοντας "χτίσει" μια σπουδαία καριέρα στην υποκριτική και προσφάτως στην πολιτική, επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που δεν τον βλεπουμε συχνά με τη σύζυγό του: "Δεν κάνω κοσμικές εμφανίσεις. Η προσωπική μου ζωή δεν θέλω με τίποτα να γίνει βορά στα media. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος ίσως θα ήθελε να ξέρει παραπάνω πράγματα για μένα, όμως εγώ τη γυναίκα μου την προστατεύω. Δεν την εκθέτω. Προτιμώ να απασχολώ με τη δουλειά μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR