counter

"Νανά, δεν μπορώ να σε βλέπω να φτάνεις στο τέλος". Η υπόσχεση που της έδωσε η Νανά Καραγιάννη

"Νανά, δεν μπορώ να σε βλέπω να φτάνεις στο τέλος". Η υπόσχεση που της έδωσε η Νανά Καραγιάννη
"Νανά, δεν μπορώ να σε βλέπω να φτάνεις στο τέλος". Η υπόσχεση που της έδωσε η Νανά Καραγιάννη

Τατιάνα Στεφανίδου - Νανά Καραγιάννη

Στη δημοσιογράφο Νανά Καραγιάννη, που πάσχει από νευρική ανορεξία, αφιέρωσε τηn εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου. Για την ακρίβεια, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε μ' αυτό τον τρόπο να κάνει μια προσπάθεια προκειμένου να πιέσει την πρώην συνεργάτιδα και φίλη της να μπει στο νοσοκομείο. Επεσήμανε, μάλιστα, το γεγονός ότι η μόνη λύση, εφόσον η ίδια δεν θέλει να νοσηλευτεί, είναι κάποιο μέλος της οικογένειας της να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση.

Στην έναρξη της εκπομπής της, η Τατιάνα ανέφερε: "Ξέρω ότι με βλέπει τώρα η Νανά. Ξέρω ότι δεν θέλει να μου μιλάει, επειδή την πιέζω πολύ να μπει στο νοσοκομείο. Νανά μου, δεν θα σε πάρω τηλέφωνο για να μου δώσεις συνέντευξη, αλλά για να μπεις στο νοσοκομείο και θα σε πιέσω μέχρι τέλους με κάθε τρόπο. Δεν μπορώ να βλέπω να οδηγείσαι εκεί που οδηγείσαι. Δεν μπορώ, έχοντας την αγάπη που σου έχω, να σε παρακολουθήσω να φτάνεις στο τέλος".

Και συνέχισε: " Αφού δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνη σου, πρέπει να το καταλάβει η οικογένεια. Είναι λάθος να καθόμαστε και να σε παρακολουθούμε να φεύγεις, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες σου, ενώ μπορείς να σωθείς... Και με καίει πολύ, γιατί έχω υπάρξει και εγώ, όταν έκανα κλασικό χορό, θύμα αυτής της ασθένειας. Και ανορεξίας και βουλιμίας".

Δείτε το video με το απόσπασμα.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Νανά Καραγιάννη μίλησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια θέλοντας καταρχήν να της διευκρινίσει ότι δεν έχει απέναντί της κανένα μίσος επειδή την πιέζει. "Θέλω να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη, ξέρεις ότι σε λατρεύω... Και μπορεί να έχω αγριευτεί μ' όλα αυτά, αλλά το εκτιμώ".  Η ίδια δήλωσε ότι έχει συναίσθηση του τι της συμβαίνει και ότι ότι καταλαβαίνει ότι κάτι πρέπει να γίνει, έστω και αν, όπως παρατήρησε η παρουσιάστρια, τους τελευταίους πέντε μήνες δεν έχει κάνει τίποτα. "Ναι, το καταλαβαίνω και θέλω μια αφορμή για να βοηθηθώ, ένα ταρακούνημα... Έχω συνέπειες στην υγεία και στη διάθεση μου", είπε η Νανά.

Το θέμα έκλεισε με τη δέσμευση της δημοσιογράφου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, χωρίς να χρειαστεί, όπως είπε, "να φτάσουμε στα άκρα", εννοώντας την εισαγγελική παρέμβαση. Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να διασφαλίσει ότι η Νανά θα τηρήσει τη δέσμευσή της, λέγοντας "Νανά μου, δεν χρειάζεται να κάνουμε εκβιαστικά  εκπομπές για να μπεις στο νοσοκομείο, πρέπει να το πάρεις απόφαση και όχι να βγεις πάλι σε πέντε μέρες". "Δεν το εξέλαβα ως εκβιασμό, το ξέρουμε ότι είσαι λίγο φωνακλού... " απάντησε χαριτολογώντας η Νανά Καραγιάννη, και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι "σε ποιον αρέσει να κάθεται στα νοσοκομεία". Ωστόσο, κλείνοντας υποσχέθηκε ότι θα ετοιμάσει αμέσως τη βαλίτσα της...

Δείτε το video με το απόσπασμα.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR