counter

Φωτογραφίζεται με την 8χρονη κόρη της και εξομολογείται για τον νέο έρωτα στη ζωή της

Φωτογραφίζεται με την 8χρονη κόρη της και εξομολογείται για τον νέο έρωτα στη ζωή της
Φωτογραφίζεται με την 8χρονη κόρη της και εξομολογείται για τον νέο έρωτα στη ζωή της

Βάσω Γουλιελμάκη

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!" και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή της, μια αποκάλυψη που είχε κάνει πρώτη φορά στο FTHIS.GR, και φωτογραφίζεται με την κόρη της, Μαρίλια Αλαφούζου.

Η ηθοποιός τονίζει πως θα τολμούσε να κάνει ένα δεύτερο γάμο αλλά στην ερώτηση “τι θα απαντούσες στον αγαπημένο σου, αν ερχόταν αύριο και σου έκανε πρόταση γάμου”, η απάντηση της είναι –προς το παρόν- αποτρεπτική… “Δεν ξέρω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί. Ρώτησέ με ξανά ύστερα από κανένα χρόνο (γελάει). Μην του βάζουμε και ιδέες!”.

Η γοητευτική ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και στην ερώτηση για το πώς ανακοίνωσε στην κόρη της Μαρίλια την ύπαρξη ενός νέου άνδρα στη ζωή της. “Η Μαρίλια είχε συνηθίσει στην ιδέα ότι στη ζωή του πατέρα της υπήρχε μια άλλη γυναίκα, οπότε ήθελε πολύ να ξαναερωτευτώ. Μάλιστα, πολλές φορές με συμβούλευε να προσέχω το ντύσιμό μου, να βάφομαι και να περιποιούμαι τα μαλλιά μου για να είμαι ωραία. Ωστόσο, είναι λίγο αμήχανη η στιγμή που θα πρέπει να μιλήσεις στο παιδί σου για ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Στη δική μου περίπτωση, όμως, είχε προετοιμαστεί το έδαφος γιατί έβλεπα πόσο πολύ ήθελε να με δει πάλι ευτυχισμένη. Ήθελε και η μητέρα της να είναι το ίδιο καλά με τον πατέρα της, γι’ αυτό και η αντίδρασή της ήταν θετική. Ξέρεις, κάποια στιγμή είχε περάσει από το μυαλουδάκι της ότι μπορεί να μην είμαι πια τόσο όμορφη και για αυτό δεν έχω και εγώ κάποιον δίπλα μου. Τώρα πια που “η μαμά έχει το αγόρι της” και σιγουρεύτηκε ότι εξακολουθεί να αρέσει, έχει ηρεμήσει. (γέλια)”.

Διαβάστε περισσότερα στο "OK!" που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 360

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR