counter

Η απογοήτευσή της για τα δημοσιεύματα που "πεθαίνουν" τον πατέρα της και τα σχέδια επέκτασης στην Αμερική

Η απογοήτευσή της για τα δημοσιεύματα που "πεθαίνουν" τον πατέρα της και τα σχέδια επέκτασης στην Αμερική
Η απογοήτευσή της για τα δημοσιεύματα που "πεθαίνουν" τον πατέρα της και τα σχέδια επέκτασης στην Αμερική

Γιάννα Τερζή

Σε συνέντευξή τη στο κυπριακό "24h" και την Έλενα Τσιακούπη, η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό της, μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα παρά το όνομα που "κουβαλάει" και θα της άνοιγε πόρτες, το πώς διεκδικεί την καριέρα της εκεί και πως νιώθει για τα δημοσιεύματα που… "πεθαίνουν" τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

"Είχα αυτό το όνειρο από πέντε χρονών. Μου έγινε μια πρόταση από έναν παραγωγό εκεί και έτσι τα άφησα όλα και πήγα", λέει για την απόφαση της να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική, συμπληρώνοντας ότι οι γονείς της την υποστήριξαν πάρα πολύ σ’ αυτό και είναι δίπλα της. Όσο για το όνομα "Τερζή" και την καριέρα που θα της εξασφάλιζε εδώ; "Μάλλον απασχολούσε όλο τον υπόλοιπο κόσμο πιο πολύ από ότι απασχόλησε ποτέ εμένα. Έχω υπέροχη σχέση με τους γονείς μου και η εμμονή του κόσμου στην ταμπέλα "η κόρη του" δεν με επηρέασε ποτέ. Προχωρούσα σε όλα παραβλέποντας αυτή την εμμονή. Οικογενειακά και επαγγελματικά" απαντάει η Γιάννα  

Μέχρι στιγμής, παρά τις δυσκολίες και τις στιγμές αδυναμίας, δεν θέλει να τα παρατήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα. "Με το “Love Is Your Name” έχω αρχίσει να κάνω τις πρώτες μου εμφανίσεις σε σκηνές της Νέας Υόρκης, ελπίζοντας ότι μέσα στο χειμώνα θα επεκταθώ και σε άλλες πολιτείες", λέει και εύχεται: "Μακάρι σύντομα να ανήκω σε κάποιο tour και να ανοίγω για αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Είναι άπειροι αυτοί που θα ήθελα."

Όσο για τη δισκογραφική της δουλειά που ετοιμάζει εκεί, δηλώνει: "Δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ούτε υπάρχει εταιρεία από πίσω. Τα κάνω όλα μόνη μου. Είμαι εγώ η εταιρεία. Έχω τον έλεγχο και χρησιμοποιώ το διαδίκτυο και άλλες πλατφόρμες για να προωθήσω την δουλειά μου. Έτσι, λοιπόν, έχω κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και βίντεο, το “Love Is Your Name”."

Η Γιάννα Τερζή απάντησε, όμως ,και στο ερώτημα πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που κατά καιρους "πεθαίνουν" τον πατέρα της… "Με απογοήτευση προς το “επίπεδο”, απαντά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR