counter

Η κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου... καλά κρατεί!

Η κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου... καλά κρατεί!
Η κόντρα του με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου... καλά κρατεί!

Νότης - Νίκος - Κατερίνα

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Μπορεί "ο χρόνος να είναι γιατρός" όπως λέει και η λαϊκή ρήση, όμως κάποιοι δεν ξεχνούν. 'Η δεν θέλουν να ξεχάσουν! Όπως στην περίπτωση του Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος χτες έστειλε τις ευχές του στη Μαρία Ηλιάκη μέσω Twitter, για καλό ξεκίνημα στην εκπομπή "Δέστε τους"!

Ωστόσο, το υστερόγραφο είναι αυτό που λέμε "όλα τα λεφτά". Με τρεiς λέξεις, ο πρώην συμπαρουσιαστής της τηλεοπτικής παρέας του Νίκου Μουτσινά, της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καινούργιου έδειξε τις προθέσεις του. Άλλωστε ο "πόλεμος"  δηλώσεων μεταξύ των τριών την περασμένη σεζόν, ήταν ένα γεγονός που απασχόλησε τις μιντιακές στήλες για καιρό! Να σας θυμήσουμε μερικές:

Νίκος Μουτσινάς: "Αν ο Νότης δεν αισθανόταν καλά με την εκπομπή, σωστά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει".

Νότης Χριστοδούλου: "Ένα "σύστημα" που προωθεί αποκλειστικά τα "καλά" παιδιά χωρίς ίχνος δημιουργικών, παραγωγικών και αισθητικών κριτηρίων, είναι μόνο για χέσιμο.:]"

Κατερίνα Καινούργιου: "Πρέπει να σταματήσουμε να κλαψουρίζουμε και ιδιαίτερα να σταματήσουν να κλαψουρίζουν όσοι έμειναν εκτός τηλεόρασης και αναφέρομαι στον Νότη Χριστοδούλου. Ουδείς αναντικατάστατος".

Νότης Χριστοδούλου: "Και ακούω και διαβάζω και κυρίως σκέφτομαι πριν μιλήσω, γιατί πολύ απλά δεν χρησιμοποιώ τρέσες. Φθηνός τρόπος αυτοπροβολής και διαφήμισης, αλλά δικαιολογημένος όταν το μόνο που έχει να προβάλει κανείς είναι ένα πλαστικό μπούστο…".

Διαβάστε, λοιπόν, τη νέα "φαρμακερή" δήλωση του Χριστοδούλου:

ΝΟΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 Αλλά "ευχαριστώ" δεν πήρε από τη φίλη του...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR