counter

Είναι ερωτευμένη! Δείτε ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

Είναι ερωτευμένη! Δείτε ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της
Είναι ερωτευμένη! Δείτε ποιος είναι ο νέος άντρας στη ζωή της

Charlize Theron

Το 1997 ήταν η χρονιά που κατάφερε και έκανε αισθητή την παρουσία της στον κόσμο του Hollywood. Παρά το γεγονός ότι είχε δίπλα της τους Al Pacino και Keanu Reeves, η Charlize Theron κατάφερε να ξεχωρίσει με την ομορφιά της. Και στην πορεία απέδειξε ότι διαθέτει και πολύ ταλέντο με τις εξαιρετικές ερμηνείες της στις ταινίες “The Cider House Rules”, “North Country” και “Manster”- με την τελευταία να της χαρίζει και ένα βραβείο Oscar.

Στα προσωπικά της τα πράγματα δεν ήταν τόσο λαμπερά. Αρκετές αποτυχημένες σχέσεις και μια σχέση που τελείωσε μετά από 9 χρόνια. Ωστόσο φαίνεται ότι βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του Eric Stonestreet. Έστω κι αν εμφανισιακά δεν έχουν καμία σχέση -εκείνη είναι εκρηκτική, και εκείνος μοιάζει με το καλό παιδί του σχολείου- δείχνουν χαρούμενοι οι δύο τους. 

Βέβαια, ο Stonestreet είναι ένας σπουδαίος κωμικός και ίσως αυτό να έλειπε από τη ζωή της 37χρονης star. Μάλιστα, φίλος της Theron είπε ότι “αν και η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά, στη πορεία απογειώθηκε. Τα πάνε πάρα πολύ καλά”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR