counter

Παραδέχθηκε δημόσια τον δεσμό της με τον σωματοφύλακά της!

Παραδέχθηκε δημόσια τον δεσμό της με τον σωματοφύλακά της!
Παραδέχθηκε δημόσια τον δεσμό της με τον σωματοφύλακά της!

Heidi Klum

Τον τελευταίο καιρό πολλά είχαν ακουστεί για τον χωρισμό της και την “περίεργη” σχέση της με τον σωματοφύλακά της, ιδιαίτερα από τον πρώην σύζυγό της Seal, ο οποίος την κατηγόρησε μέχρι και για απιστία. Για αυτό και η Heidi Klum αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή.

Heidi KlumΤο 39χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο talk show της Katie Couric, όπου για πρώτη φορά παραδέχθηκε τον δεσμό της με τον Martin Kristen, αλλά ξεκαθάρισε ότι όλα ξεκίνησαν τώρα και ότι ποτέ δεν απάτησε τον Seal. Μάλιστα αυτό που έχει με τον σωματοφύλακα προτίμησε να μην το αποκαλέσει “σχέση”, λέγοντας “μόλις τώρα ξεκίνησε όλο αυτό και ειλικρινά δεν ξέρω πώς να το πω”. 

Η Klum μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο της σύντροφο τονίζοντας πως “είναι τέσσερα χρόνια δίπλα μας. Νοιάζεται για εμάς, για τα παιδιά και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ένας άντρας που τον εμπιστεύομαι απόλυτα και απλά τώρα γνωριζόμαστε και με έναν διαφορετικό τρόπο”.

Παράλληλα απάντησε και στον Seal, ο οποίος με δηλώσεις του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το φλερτ της Klum και του Kristen είχε ξεκινήσει από τότε που ήταν μαζί. “Ποτέ δεν γύρισα να κοιτάξω άλλον άντρα. Με στεναχώρησε με αυτά που είπε. Αλλά πρέπει να ήταν στεναχωρημένος” τον δικαιολόγησε το γνωστό μοντέλο, το οποίο έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της και μοιάζει ευτυχισμένη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR