counter

Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στον Μανώλη Καψή, ο οποίος μέσω twitter την αποκάλεσε "σιχαμένη και τσόλι"!

Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στον Μανώλη Καψή, ο οποίος μέσω twitter την αποκάλεσε "σιχαμένη και τσόλι"!
Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στον Μανώλη Καψή, ο οποίος μέσω twitter την αποκάλεσε "σιχαμένη και τσόλι"!

Μανώλης Καψής - Χαρούλα Αλεξίου

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του Μega Μανώλης Καψής, στους καλλιτέχνες Χαρούλα Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννη Κότσιρα, Άννα Βίσση. Μέσω λογαριασμό στο twitter που φέρει το όνομα του, ο δημοσιογράφος επιτέθηκε στις τραγουδίστριες με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" που έφερε στη δημοσιότητα λίστα με τα εισοδήματα που δήλωσαν στην εφορία πολλοί καλλιτέχνες, ως φυσικά πρόσωπα. Παρότι το όνομα της Χαρούλας Αλεξίου δεν ήταν στο δημοσίευμα εκείνος την αποκάλεσε σιχαμένη και τσόλι.

Ενδεικτικά κάποια απο τα μηνύματα αναφέρουν: "Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ. Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πληρωσαν ποτε φόρο.. ειναι οι πιό σιχαμένοι. Γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο? Γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πληρωσαν ποτε φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση. Αυτό το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις άπορες Δημητρα Γαλάνη και Τανια Τσανακλίδου"

Η απάντηση της Χαρούλας Αλεξίου στον Μανώλη Καψή ήρθε μέσα απο τον λογαριαμό της στο facebook:

"Μανώλη Καψή, Κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του. Γιατί; είπα.  Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου; Γιατί δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη για ότι συμβαίνει στον τόπο μου ακόμη κι αν κάνω λάθος;

Γιατί αφού εσύ πονάς περισσότερο την χώρα από εμένα δεν έψαξες να βρεις (μια και δεν είδες το δικό μου όνομα στις λίστες που δεν είναι δική μου ευθύνη) το πόσο εντάξει ή όχι είμαι; Αν ψάξεις και εκπλαγείς θα ζητήσεις συγνώμη; Έχεις το δικαίωμα να διασύρεις ανθρώπους και να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο χωρίς λόγο;

Μήπως δεν είσαι εσύ, αλλά κάποιος άλλος κακοήθης που χρησιμοποιεί το όνομά σου; Μόνο “Γιατί” έχω να επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λογική στα γραφτά σου για να μπορέσω να σε κατανοήσω ακόμη κι αν τα έγραψες εν θερμώ (;). Μακάρι να μην είσαι ο αληθινός.

Τί να πω;  Χαρούλα Αλεξίου"

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται ότι αυτά μπορεί να γράφτηκαν πράγματι απο τον γνωστό δημοσιογράφο είναι αληθινά. Παρόμοια σχόλια είχε αναρτήσει και στο παρελθόν για πολιτικούς και δεν έχει διαψεύσει σε οποιοδήποτε σχόλιο και αν έχει γίνει για τα γραφόμενά του, ότι το profil του ανήκει. Όταν τα tweets του για τους πολιτικούς έκαναν το γύρο του διαδυκτίου φρόντισε να τα σβήσει!

Σχετικά με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις που αφορούν τους καλλιτέχνες, ο Μανώλης Καψής δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Το FTHIS.GR προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να λάβει μια απάντηση από τον ίδιο, αλλά ακόμα και μετά την ενημέρωσή του μέσω συνεργάτη του δεν ανταποκρίθηκε.

Πάντως τίποτα από όσα έχει αναρτήσει στο προφίλ του δεν έχει διαγραφεί μετά το θόρυβο που ξέσπασε.

Όσο δε για το σχόλιο ότι στο Mega... μαζεύουν τρόφιμα για τις "άπορες Γαλάνη - Τσανακλίδου", αρμόδιες πηγές το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Διαβάστε τις αναρτήσεις του Μανώλη Καψή...

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitterΜανώλης Καψής twitterΜανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

Μανώλης Καψής twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR