counter

Συναντήθηκαν "τυχαία" χθές βράδυ ή είναι ξανά μαζί; Όλη η αλήθεια!

Συναντήθηκαν "τυχαία" χθές βράδυ ή είναι ξανά μαζί; Όλη η αλήθεια!
Συναντήθηκαν "τυχαία" χθές βράδυ ή είναι ξανά μαζί; Όλη η αλήθεια!

Η σχέση του Γιώργου Κιμούλη με την Ελισάβετ Μουτάφη, είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη.

Το ζευγάρι με δημόσια εμφάνιση του σε θεατρική πρεμιέρα στο θέατρο "Μικρό Παλλάς", "επισημοποίησε" την ύπαρξη του δεσμού τους, που είχε ήδη αρχίσει να ψιθυρίζεται στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Τέλη Δεκεμβρίου και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να πέρασαν χώρια τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά τον Ιανουάριο εμφανίστηκαν μαζί και ερωτευμένοι και διασκέδασαν  στο νυχτερινό κέντρο «REX”.

Τον Φεβρουάριο πια εμφανίζονταν όλο και πιο συχνά μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες, πολλές φορές παρέα με την κόρη του σπουδαίου ηθοποιού, Μαριάννα.

Γύρω στον Μάιο και πριν καλά καλά καταλάβουμε πότε χώρισε οριστικά με την Ελισάβετ Μουτάφη, άρχισαν οι φήμες, που έλεγαν ότι ο Γιώργος Κιμούλης είχε σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Κάτι που δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε κανείς από τους δυο τους.

Μέσα σε ένα μήνα τους τίτλους τέλους έγραψαν τα περιοδικά και γι αυτή τη σχέση και μόλις χθες η εμφάνιση του με την Ελισάβετ Μουτάφη στο Ηρώδειο είναι έτοιμη να αναζωπυρώσει τα σχόλια.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Γιώργο Κιμούλη να φτάνει μόνος του στο Ηρώδειο και να κάθεται με την καλή του φίλη Ελένη Ράντου, ενώ η Ελισάβετ Μουτάφη συνοδευόταν από την κολλητή της Ηρώ Λούπη.

Κοινό ενσταντανέ δεν καταγράφηκε κι αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS.GR το ζευγάρι που είναι ξανά μαζί θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά.

Άλλωστε ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος που θέλει ο κόσμος να γνωρίζει για εκείνον μόνο ότι σχετίζεται με τη δουλειά του. Γι' αυτό αποφεύγει να προβάλει την προσωπική του ζωή και ακόμη σπανιότερα μιλάει για τις σχέσεις του. Κάτι στο οποίο μοιάζει με την Ελισάβετ Μουτάφη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR