counter

Γιατί αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία

Γιατί αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία
Γιατί αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία

Άννα ΑνδριανούΣτην αστυνομία προσέφυγε η Άννα Αδριανού, όταν έμαθε πως πάνω από 50 σκυλιά και πολλές γάτες θανατώθηκαν στη γειτονιά της, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας και της Παλιάς Πεντέλης.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την ηθοποιό, σεναριογράφο και συγγραφέα, η οποία κατήγγειλε το γεγονός και μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook...

"Έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία και ως πολίτης και ως μέλος του συλλόγου "Ζωοφιλική παρέμβαση Μελισσίων και Πεντέλης". Χθες, έκανα μια έρευνα στην πλατεία. Ρωτούσα τι ακριβώς είχε συμβεί και πληροφορήθηκα πως πάνω από 50 σκυλιά και πολλές γάτες δηλητηριάστηκαν από σκευάσματα. Δεν ήταν μόνο αδέσποτα, τα οποία φρόντιζε ο σύλλογος αλλά και οι ιδιοκτήτες μαγαζιών στην Παλιά και τη Νέα Πεντέλη. Ήταν και σκυλιά με λουρί, που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαλαν για μια βόλτα  και έγλειψαν δηλητηριασμένα σκευάσματα. Μου είπαν, μάλιστα, πως την προηγούμενη εβδομάδα μαζεύανε σκυλιά νεκρά ή που σφαδάζανε! Ο κόσμος ήταν σοκαρισμένος. Φίλοι μου και γείτονες είναι στεναχωρημένοι επειδή έχασαν τα σκυλιά τους. Και πολύ παλιά είχε γίνει κάτι τέτοιο, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό και με αυτή την οργάνωση. Ενοχλεί κάποιους, φαίνεται, που ο σύλλογός μας κάνει καλή δουλειά".

Η Άννα Αδριανού κατέφυγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός...

"Η βοήθεια του υπαστυνόμου κυρίου Γρίμα, ήταν πολύτιμη και για αυτό αναφέρομαι σε αυτόν και στην ανάρτηση που έχω κάνει στη σελίδα μου στο Facebook. Μου ζήτησε να συγκεντρώσω μάρτυρες και αμέσως μαζεύτηκαν περίπου 15 άνθρωποι για να καταθέσουν.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος έγραψε στη σελίδα της στο Facebook...

Άννα Ανδριανού

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR