counter

"Πλένω πιάτα, βάζω σκούπα, πλυντήριο και φτιάχνω μπιφτέκια στην αγαπημένη μου"!

"Πλένω πιάτα, βάζω σκούπα, πλυντήριο και φτιάχνω μπιφτέκια στην αγαπημένη μου"!
"Πλένω πιάτα, βάζω σκούπα, πλυντήριο και φτιάχνω μπιφτέκια στην αγαπημένη μου"!

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης, καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο FTHIS TV την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, μίλησε για τη σχέση του με τη Χρύσα Καλπάκη, τον επικείμενο γάμο τους, αλλά και την καθημερινότητά τους σαν ζευγάρι.

Η σχέση μου με τη Χρύσα

Ο ηθοποιός μίλησε για τα σχέδια γάμου, που κάνουν με τη σύντροφό του Χρύσα Καλπάκη: “Και όμως είμαι ακόμα ορκισμένος εργένης. Μόνιμα αυτό είναι το πρόβλημα και το θέμα μας. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που δεν ασχολείται αν παντρεύομαι ή όχι. Είναι κάτι το οποίο έρχεται σιγά – σιγά. Τόσα χρόνια ήμασταν χώρια, τώρα κλείνουμε ένα χρόνο που μένουμε μαζί. Όλα στην ώρα τους! Δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουμε πίεση, όταν μας βγει θα το κάνουμε”.

Οι δουλειές του σπιτιού και οι specialite για την αγαπημένη του

O Ιωσήφ Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε ακόμα μία άγνωστη πτυχή του εαυτού του: “Και μαγειρεύω και κλαδεύω. Έχω κάνει και σχολή μαγειρικής. Έτσι από hobby πήγα! Όπως άλλοι πάνε και κάνουν σχέδιο, ζωγραφική, αγγλικά ή γαλλικά, εγώ πήγα σε σχολή μαγειρικής. Μαγειρεύω στο σπίτι. Στη Χρύσα κάνω πολύ ωραία μπιφτέκια, που της αρέσουν πολύ. Κάνω και δουλειές στο σπίτι. Μπορεί να μην πλένω πιάτα, αλλά βάζω τα πιάτα στο πλυντήριο πιάτων. Μπορεί να βάλω σκούπα! Δεν το κάνω καθημερινά και σε τακτική βάση, αλλά αν τύχει θα το κάνω. Και πλυντήριο θα βάλω και θα το απλώσω! Εξάλλου ζούσα 25 χρόνια μόνος μου και έχω κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού. Δεν είναι ντροπή, ούτε ο ανδρισμός κρίνεται από αυτό!”.

“Δεν έχουμε ακόμη ορίσει ημερομηνία γάμου”

Απαντώντας στις ερωτήσεις των τηλεθεατών, ο Ιωσήφ Μαρινάκης μίλησε για το πώς έχει σκεφτεί τον γάμο του με τη Χρύσα Καλπάκη: “Θα έρθει και ο γάμος! Δεν έχω ορίσει ημερομηνία, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν ξέρω αν ο γάμος, βέβαια, θα γίνει ανοιχτός. Μάλλον, τον θέλουμε πιο ήσυχο και ήρεμο”.

Όσο για την απόρριψη στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος παραδέχτηκε: “Κανένας δεν την αντέχει, αλλά την παλεύω. Προσπαθώ να το ξεπερνάω και να συνειδητοποιώ γιατί είχα απόρριψη σε καθετί. Νομίζω όλοι μας έχουμε βιώσει απορρίψεις. Άλλοι όχι τόσο έντονα, αλλά και ερωτικά έχω φάει απόρριψη και χυλόπιτα…”.

Πότε και γιατί κλαίει ο Ιωσήφ Μαρινάκης;

Ακόμα, ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν είναι λίγες οι φορές που θα κλάψει: “Και ως μωρό και ως ενήλικας έχω κλάψει. Υπάρχουν στιγμές που μπορώ να κλάψω από τα νεύρα μου ή από μια ταινία. Μπορεί και για κάτι που μου συμβαίνει. Μπορεί να έχω την οικογένειά μου και όταν καθίσουμε σε ένα τραπέζι, επειδή μου λείπουν, να συγκινηθώ. Όχι ότι όλη την ώρα κλαίω… Επίσης, κλαίω κάθε μέρα στην παράσταση”.

Ακόμα δείτε τον Ιωσήφ Μαρινάκη, πριν 15 χρόνια, να πρωταγωνιστεί στο video clip της Νατάσας Θεοδωρίδου για τη μεγάλη της επιτυχία “Δίχως λόγο κι αφορμή”.

  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR