counter

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για την κόρη της, Μαρίσα. Σε τι έθεσε veto και είπε: " Δεν πληρώνω να το κάνεις"

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για την κόρη της, Μαρίσα. Σε τι έθεσε veto και είπε: " Δεν πληρώνω να το κάνεις"
Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλάει για την κόρη της, Μαρίσα. Σε τι έθεσε veto και είπε: " Δεν πληρώνω να το κάνεις"

Χριστίνα Λαμπίρη - Μαρίσα

Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίσα, μεγάλωσε μέσα στα δημοσιογραφικά γραφεία και είναι συνηθισμένη στα φώτα της δημοσιότητας, έστω και αν πλέον, όπως αποκαλύπτει η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο FTHIS. GR, τα έχει απομυθοποιήσει και δεν της κάνουν καμία αίσθηση. Το βράδυ της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου, μητέρα και κόρη παρακουλούθησαν της παράσταση "Alegria" στο ΟΑΚΑ, όπου τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, και έμειναν ενθουσιασμένες!

Η Μαρίσα Βουλγαράκη, που σπουδάζει Ψυχολογία – Εγκληματολογία από το 2009 στο Πανεπιστήμιο του Bradford στη Μ. Βρετανία, βρέθηκε και αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για να περάσει τις διακοπές της με τη μητέρα της, με την οποία τη συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση. Η Μαρίσα την επόμενη εβδομάδα επιστρέφει στην Αγγλία και στην επαρχία του Leeds όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο της.

"Το πιστεύεις ότι μετά από τέσσερα χρόνια ήταν μόλις το φετινό Πάσχα που τη συνόδευσα πρώτη φορά στο αεροδρόμιο για να φύγει; Συνήθως, την πήγαινε κάποιος δικός μου άνθρωπος, η αδελφή μου. Δεν άντεχα τον αποχωρισμό!», λέει η Χριστίνα Λαμπίρη στο FTHIS.GR . Προφανώς, η απουσία της Μαρίσας στο εξωτερικό δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία μας διευκρινίζει ότι η κόρη της έχει άλλα δύο χρόνια παραμονής εκεί, καθώς "τώρα κάνει την πτυχιακή της και θα ακουλουθήσει το μεταπτυχιακό της". Όσο για μετά; "Δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει. Εξαρτάται από πολλά. Καλό βεβαίως θα ήταν να γυρίσει πίσω".

Μια πολύ όμορφη σχέση  

Έτσι περιγράφει η Χριστίνα Λαμπίρη τη σχέση της με την κόρη της; "Δεν είναι η αυστηρή σχέση της μητέρας- κόρης. Είμαστε σαν αδελφές με τη Μαρίσα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μου λέει πάντα την αλήθεια για οποιοδήποτε θέμα την αφορά. Θέλω να συζητάμε, να την ακούω ακόμα και για τα πιο ακραία θέματα και να τη συμβουλεύω".

Οι στιγμές που περνάνε μαζί

"Η Μαρίσα είναι σε μια ηλικία που έχει πιο πολύ ανάγκη να βγει και διασκεδάσει με τις παρέες της. Οπότε, όταν έρχεται εδώ, περνάει αρκετές ώρες με τους φίλους της και λιγότερες μαζί μου. Ωστόσο, φροντίζουμε να κάνουμε πράγματα μαζί, κυρίως τα απογεύματα που εγώ είμαι πιο ελεύθερη από τη δουλειά. Πηγαίνουμε για μπάνιο, περνάμε ώρες στο σπίτι μαγειρεύοντας… η Μαρίσα είναι εξαιρετική μαγείρισσα!", λέει η δημοσιογράφος.

Γιατί δεν ακολούθησε τα βήματα της μαμά της;

"Εγώ το απέτρεψα" εξηγεί η Χριστίνα Λαμπίρη "Της είπα ότι είναι η μόνη δουλειά που δεν θέλω να κάνει και άσκησα βέτο. Της είπα ξεκάθαρα ότι εγώ δεν πληρώνω να πας στο εξωτερικό να το σπουδάσεις. Βεβαίως, έχοντας μεγαλώσει κοντά μου αρχικά στα δημοσιογραφικά γραφεία του ΣΚΑΙ και έπειτα του Star-  την έπαιρνα μαζί μου για να μπορώ να τη βλέπω περισσότερο- εκείνη μου είχε πει, όταν συζητούσαμε τι θα κάνει, "ότι αυτό είναι το μόνο επάγγελμα που ξέρω!"

Κουμπάρα στο γάμο της μητέρας της

Η ιδιαίτερη σχέση μητέρας και κόρης επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η Μαρίζα ήταν εκείνη που πάντρεψε τη Χριστίνα Λαμπίρη με το Θανάση Αδαμόπουλο στις 27 Δεκεμβρίου 2007. Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια: "Εγώ της έκανα την πρόταση και φυσικά η ίδια την αποδέχτηκε με ενθουσιασμό!"

Χριστίνα Λαμπίρη - Μαρίσα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR