counter

Η συναυλία του στο Ηρώδειο για τα παιδιά της "Φλόγας" (Δείτε φωτογραφίες)

Η συναυλία του στο Ηρώδειο για τα παιδιά της "Φλόγας" (Δείτε φωτογραφίες)
Η συναυλία του στο Ηρώδειο για τα παιδιά της "Φλόγας" (Δείτε φωτογραφίες)

Μια μεγάλη συναυλία για τα παιδιά που φιλοξενούνται στους ξενώνες του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, “Φλόγα”, έδωσε την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδειου του Αττικού, ο Μάριος Φραγκούλης. Μαζί του στη σκηνή τραγούδησαν η Νεοζηλανδή σοπράνο Hayley Westenra και ο ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής.  

Τα έσοδα από τη συναυλία, που συγκέντρωσε πάνω από 4.500 άτομα (ενώ περίπου 2.000 έμειναν εκτός), διατέθηκαν όλα για τις ανάγκες του Συλλόγου, που φιλοξενεί στους ξενώνες του παιδιά απ' όλη την Ελλάδα, που βρίσκουν εκεί καταφύγιο για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνα

Γιώργος ΠερρήςΤο FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Γιώργο Περρή, που τραγούδησε στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη και μας μετέφερε την εμπειρία του από τη συμμετοχή του σ’ αυτή, όπως και τα όσα έζησαν στην επίσκεψη που έκαναν στους ξενώνες της "Φλόγας", δύο μέρες πριν τη συναυλία, την Τετάρτη 29-08-12.

"Με τον Μάριο και την Hayley επισκεφτήκαμε τους ξενώνες, ξεναγηθήκαμε στους χώρους που φιλοξενούνται τα παιδιά και είδαμε από κοντά το σημαντικό έργο που γίνεται εκεί. Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία για εμάς", λέει ο Γιώργος. Και συμπληρώνει για τη συναυλία: "Πήγαν όλα υπέροχα! Ο Μάριος Φραγκούλης νοιάζεται για τους συνεργάτες του και μου έδινε θάρρος, καθώς είχα τρακ, ενώ πολύ γλυκιά και υπέροχη ήταν Hayley."

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR