counter

Η Ελένη Φουρέιρα σε μια "γυναικεία" συνέντευξη μιλάει για τον έρωτα και την... κυτταρίτιδα!

Η Ελένη Φουρέιρα σε μια "γυναικεία" συνέντευξη μιλάει για τον έρωτα και την... κυτταρίτιδα!
Η Ελένη Φουρέιρα σε μια "γυναικεία" συνέντευξη μιλάει για τον έρωτα και την... κυτταρίτιδα!

Ελένη Φουρέιρα

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η καλεσμένη στο FTHIS TV το βράδυ της Δευτέρας 27 Αυγούστου. Η sexy τραγουδίστρια μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις… θυσίες που απαιτεί η εντυπωσιακή της σιλουέτα και όχι μόνο.

“Έχω κυτταρίτιδα και δεν με νοιάζει”

Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε πως όπως όλες οι γυναίκες έχει και εκείνη κυτταρίτιδα: “Όλες οι γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα. Εγώ είμαι 25 ετών και δεν στερούμαι τίποτα. Τρώω ό,τι θέλω και γυμνάζομαι αρκετά. Πηγαίνω τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, από μιάμισι με δύο ώρες. Κάνω στίβο. Τρώω πάντως ό,τι θέλω. Δεν στερούμαι τίποτα, μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό”, τονίζοντας παράλληλα: “Δεν ξέρω γιατί πρέπει να έχουμε μια εικόνα τέλεια. Είναι φυσικό να έχεις κυτταρίτιδα. Είμαστε γυναίκες, έχουμε ορμόνες. Είναι κακό; Εγώ δεν το καταλαβαίνω”.

“Δεν έχω χρόνο να ερωτευτώ”

Η 25χρονη performer μίλησε και για την προσωπική της ζωή: “Το έχω ξαναπεί και μπορεί να γίνεται κουραστικό όλο αυτό. Δουλεύω πάρα πολύ και δεν έχω χρόνο να το σκεφτώ όλο αυτό. Νομίζω ότι ο έρωτας θέλει και λίγο σκέψη. Εγώ δεν είχα καθόλου χρόνο αυτήν την περίοδο, ούτε να αφοσιωθώ, ούτε να ερωτευτώ. Δεν μου λείπει ο έρωτας! Έκανα τριάντα συναυλίες και μια πρεμιέρα. Πάω σπίτι μου και το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ”.

Όσο για τα στοιχεία που περιμένει να βρει στον ιδανικό σύντροφο είπε: “Ο ιδανικός άντρας θέλει χιούμορ και καλοσύνη. Γενικά δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, δεν είναι κακό ο άλλος να θέλει να σου μιλήσει. Θεωρώ πως πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες και μετά βλέπεις αν ταιριάζεις ή όχι”.

“Τα μαλλιά μου αν μπορούσαν θα έφευγαν τρέχοντας”

Ακόμα, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε και για τις συχνές αλλαγές στο look της: “Τα μαλλιά μου αν είχαν φωνή θα έλεγαν “βοήθεια”. Θα φεύγαν τρέχοντας. Γενικά τα ταλαιπωρώ, αλλά γενικά προσπαθώ να τα προσέχω με μάσκες και λάδια. Όταν πηγαίνω στην παραλία για παράδειγμα, προσπαθώ να τα έχω μαζεμένα. Δεν κάνω ιδιαίτερα πράγματα” δήλωσε η ίδια.

H συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η ίδια μίλησε για τα στοιχεία που θαυμάζει επάνω στον διάσημο τραγουδιστή, ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η πρώτη τους επαφή πριν τη συνεργασία τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR