counter

Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια

Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια
Ερωτευμένοι στα Κουφονήσια

 Τόμας Πρωτόπαπας

Ο 24χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, συνεχίζοντας τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, εμφανίσθηκε στα Κουφονήσια, με την σύντροφό του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Ο 24χρονος παρουσιαστής του MTV και πρωταγωνιστής στο σήριαλ του Mega "Βασιλιάδες" φιλοξενήθηκε με την 19χρονη αγαπημένη του, σε φιλικό σπίτι, όπου παρέμειναν για  επτά ημέρες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ" ο Τόμας Πρωτόπαπας, έχοντας υπέροχες αναμνήσεις από τις διακοπές με την οικογένεια του, πριν από 7 χρόνια στο "Άνω  Κουφονήσι", επέστρεψε και φέτος εκεί, ταξιδεύοντας 8 ώρες με το πλοίο, για να βουτήξει ξανά στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας "Γάλα".

Τόμας ΠρωτόπαπαςΑν και τις περισσότερες ώρες ήταν ανάμεσα σε μεγάλη παρέα, δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ του ζευγαριού. 

Ο Τόμας Πρωτόπαπας δήλωσε στο περιοδικό "ΟΚ": "Θα μου μείνουν αξέχαστες εκείνες οι δύο βραδιές, αμέσως μετά το φαγητό που πήγαμε στην παραλία, πρώτα στη Σπηλιά και την άλλη στο Πορί. Μόνοι μας, ξαπλώσαμε στην άμμο για να δούμε τα αστέρια να πέφτουν, χωρίς φωτορύπανση. Το απόλυτο σκοτάδι, άπειρα αστέρια, η Ιωάννα και εγώ. Ήταν μαγεία! Του χρόνου, πάλι Κουφονήσια!".

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK_cover355

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR