counter

Ποιοι επώνυμοι θα βρίσκονται στο γάμο τους, ποιοι είναι οι κουμπάροι και τι λέει στο FTHIS.GR η κολλητή της Βασιλικής, που τους γνώρισε πρίν 4 χρόνια

Ποιοι επώνυμοι θα βρίσκονται στο γάμο τους, ποιοι είναι οι κουμπάροι και τι λέει στο FTHIS.GR η κολλητή της Βασιλικής, που τους γνώρισε πρίν 4 χρόνια
Ποιοι επώνυμοι θα βρίσκονται στο γάμο τους, ποιοι είναι οι κουμπάροι και τι λέει στο FTHIS.GR η κολλητή της Βασιλικής, που τους γνώρισε πρίν 4 χρόνια

Βασιλική Τσεκούρα- Θοδωρής Παπαλουκάς

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης η Μις Ελλάς 2003, Βασιλική Τσεκούρα και ο 35 χρόνος διεθνής μπασκετμπολίστας, Θοδωρής Παπαλουκάς ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει από καιρό και μέσα στο καλοκαίρι το ζευγάρι άρχισε τις προετοιμασίες για το γάμο του. Η Βασιλική ανέλαβε να οργανώσει την κάθε λεπτομέρεια ξεκινώντας από το νυφικό της, δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη.

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου : Το νυφικό, τα παπούτσια, οι καλεσμένοι, οι κουμπάροι

Ο γάμος θα γίνει την Κυριακή 26 Αυγούστου στο κτήμα Νάσιουτζικ στις 20:00 το βράδυ με 400 περίπου καλεσμένους. Ανάμεσα τους οι συμπαίκτες του Θοδωρή από τον Ολυμπιακό αλλά και πολλοί αθλητές φίλοι του. Από τη χαρά της φίλης τους δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι φίλες της Βασιλικής από το χώρο του modeling, Νεσχάν Μουλαζίν, Νόνη Δούνια, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Κάλι Τσιλίδου και πολλοί άλλοι. Παρούσα θα είναι και η Σύλια Κριθαριώτη που έραψε το εντυπωσιακό, όπως λέγεται νυφικό και τις δύο γυναίκες συνδέει φιλία χρόνων, αλλά και το ζεύγος Μαριέττα Χρουσαλά – Λεό Πατίτσας με τους οποίους οι μελλόνυμφοι διατηρούν φιλικές σχέσεις. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η παιδική φίλη της Βασιλικής από όταν ήταν 5 χρονών, Κατερίνα Κοτσιοπούλου και ο κολλητός του Θοδωρή, Ηλίας Κούρτης. Τα παπούτσια που θα φοράει η νύφη αγοράστηκαν από ταξίδι της στο εξωτερικό, ενώ το make up και τα μαλλιά θα επιμεληθεί, ο Δημήτρης Γιαννέτος. Προσωπικός makeup artist και hair stylist της Δέσποινας Βανδή και της Φαίης Σκορδά.

Το γαμήλιο ταξίδι

Γαμήλιο ταξίδι δεν έχει προγραμματίσει το ζευγάρι, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί το συμβόλαιο του Θοδωρή με την ομάδα που θα αγωνίζεται και όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία.

Βασιλική Τσεκούρα- Θοδωρής Παπαλουκάς

Το love story του ζευγαριού

Η γνωριμία του διεθνή μπασκετμπολίστα με τη εντυπωσιακή γυμνάστρια έγινε πριν 4 χρόνια περίπου και όπως λέει στο FTHIS.GR ο άνθρωπος που τους έφερε σε επαφή, η κολλητή της Βασιλικής, Νεσχάν Μουλαζίν…: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο έρωτας τους θα έχει αίσιο τέλος. Τους γνώρισα πρίν από 4 χρόνια σε μια νυχτερινή μας έξοδο και από τότε αναπτύχθηκε ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσα τους . Είμαι τόσο αγχωμένη για αύριο βράδυ, σε αντίθεση με την Βασιλική που είναι πολύ χαλαρή. Τα έχει προετοιμάσει όλα μόνη της, όλον αυτό τον καιρό και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένας υπέροχος γάμος ανάμεσα σε δύο πανέμορφους ανθρώπους».

Η Βασιλική όπως έκανε και στο παρελθόν, μετά το γάμο θα ακολουθήσει τον σύζυγό της σε όποια χώρα κι αν αγωνιστεί. Η ίδια έχοντας εγκαταλείψει το χώρο του modeling στον οποίο επιστρέφει μόνο για κάποιες επιλεκτικές δουλειές, θα ασχοληθεί με το διδακτορικό της, αφού ήδη έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στην Αθλητική Ψυχολογία.

Οι δύο τους είχαν περάσει μια κρίση στη σχέση τους, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι αυτά που τους ένωναν ήταν πιο δυνατά από ότι τους χώριζε και ξαναπροσπάθησαν να είναι μαζί. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι λιγοστές και οι περισσότερες κοινές φωτογραφίες τους που έχουν κυκλοφορήσει είναι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από το 2010 και μετά είναι αχώριστοι και αύριο ξεκινά και επίσημα η κοινή τους ζωή σαν ανδρόγυνο.

Να ζήσετε!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR