counter

Εξομολογείται τις επαγγελματικές της αποτυχίες και το πόσο της κόστισαν οικονομικά

Εξομολογείται τις επαγγελματικές της αποτυχίες και το πόσο της κόστισαν οικονομικά
Εξομολογείται τις επαγγελματικές της αποτυχίες και το πόσο της κόστισαν οικονομικά

Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη, μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV, απο τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για τις παραστάσεις της.

Οι αποτυχίες που της στοίχισαν

Η γνωστή ηθοποιός κάνοντας τον απολογισμό της παραδέχτηκε: “Έχω κάνει πάρα πολλές αποτυχίες. Πολλές φορές παρασύρθηκα από ένα “θέλω” της στιγμής και έκανα κάποια πράγματα στο θέατρο. Τα πλήρωσα πολύ ακριβά και μάλιστα από τη δική μου τσέπη, γιατί πάντα η τσέπη ήταν δική μου. Έχω κάνει τέσσερις – πέντε τρανταχτές αποτυχίες, που μου στοίχισαν μια ζωή αγώνα για να τα ξαναβγάλω πέρα. Έχασα πάρα πολλά χρήματα”.

Μάλιστα, πάνω στο ίδιο θέμα, η ίδια θέλησε να τονίσει: “Είμαι ένας άνθρωπος που μου έδωσε ο Θεός ευλογίες, αλλά δούλεψα απάνθρωπα για να τις κρατήσω. Δούλεψα σκυλίσια για να κρατήσω τις πολλές ευλογίες που μου έδωσε ο Θεός και είμαι ευγνώμων για αυτό”.

Η δύσκολη οικονομική περίοδος και πώς την αντιμετωπίζει

H Κάτια Δανδουλάκη, σχολιάζοντας την οικονομική κρίση που ξέσπασε στη χώρα μας, ανέφερε: “Αν δεν μπορούσαμε να ζήσουμε μικρές ευτυχισμένες στιγμές, πιστεύω πως θα αυτοκτονούσαμε. Νομίζω ότι η επιδίωξή μας αυτό το δύσκολο διάστημα, τουλάχιστον η δική μου βασική επιδίωξη, είναι να δουλεύω και να ανακαλύπτω αυτές τις μικρές, καθημερινές μου ευτυχίες”.

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια

Τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τη νέα καθημερινή τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει για λογαριασμό της Κυπριακής τηλεόρασης, ενώ επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars, όταν αυτό “βγεί" στους τηλεοπτικούς δέκτες: “Φέτος θα κάνω σίγουρα μια καθημερινή σειρά στην Κύπρο, που θα πηγαίνω έξι ημέρες μέσα στο μήνα μέχρι το τέλος της σεζόν. Το σενάριο είναι της Μαρίας Γεωργιάδου. Και φυσικά υπάρχει πάντα το Dancing With The Stars που θα είμαι στην κριτική επιτροπή. Πολλές φορές με ρωτούν για αυτό, πώς έκανα αυτήν την επιλογή. Σας λέω πως στη ζωή μου και το επάγγελμά μου έκανα μόνο αυτό που ήθελα πάρα πολύ”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR