counter

"Έσπασε τη συμφωνία" με το παλάτι

"Έσπασε τη συμφωνία" με το παλάτι
"Έσπασε τη συμφωνία" με το παλάτι

The Sun

Το ότι ο πρίγκιπας Harry, μετά από μια ξέφρενη μέρα με μουσική και αλκοόλ στο Λας Βέγκας, αποφάσισε να μείνει γυμνός στη σουίτα του, έχοντας για παρέα γυναίκες αγνώστων λοιπών στοιχείων, είναι πλέον γνωστό. Άλλωστε χθες, Πέμπτη 23 Αυγούστου, όποιο site και αν άνοιγες έβλεπες τον νεαρό πρίγκιπα να “ποζάρει” περήφανος. Για την ακρίβεια, όποιο μη αγγλικό site, γιατί στη πατρίδα του κανείς δεν τόλμησε να δημοσιεύσει τις ντροπιαστικές για το παλάτι φωτογραφίες. 

Κανείς, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, καθώς η “Sun” αποφάσισε να τις δημοσιεύσει, αγνοώντας τις εντολές του Μπάκιγχαμ. Το παλάτι, ναι μεν παραδέχθηκε τη γνησιότητα των φωτογραφιών, αλλά ξεκαθάρισε πως η όποια δημοσιοποίησή τους θα αποτελούσε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του πρίγκιπα. 

Το μήνυμα στάλθηκε και όπως φάνηκε το πήραν όλοι. Λογικό, άλλωστε, όταν τον τελευταίο χρόνο έχει προηγηθεί ένα σκάνδαλο με υποκλοπές που είχε ως αποτέλεσμα οι πάλαι ποτέ “βασιλιάδες” των ταμπλόιντ να βρεθούν στα δικαστήρια. Και τώρα όλοι περιμένουν να δουν ποια θα είναι η αντίδραση από το παλάτι. Και ποιες οι επιπτώσεις -αν υπάρχουν- για τη “Sun”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR