counter

Μετά την επιτυχία του βιβλίου της "απέδρασε" στην Άνδρο και έβαλε το μαγιό της!

Μετά την επιτυχία του βιβλίου της "απέδρασε" στην Άνδρο και έβαλε το μαγιό της!
Μετά την επιτυχία του βιβλίου της "απέδρασε" στην Άνδρο και έβαλε το μαγιό της!

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Είναι ένα πιο τα πιο αγαπημενά τηλεοτπικά πρόσωπα για τους Έλληνες και ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για τον κόσμο της τηλεόρασης.

Η Αγγελική Νικολούλη, που πριν από δυο μήνες έδειξε σε όλους άλλο ένα πρόσωπο της εκείνο της συγγραφέα, αυτό το καλοκαίρι που φτάνει στο τέλος του δεν κατάφερε να ξεκουραστεί. 

Οι υποχρεώσεις της για την παρουσίαση του βιβλίου της "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" από τις εκδόσεις Καστανιώτη, που φιγουράρει ανάμεσα στα τρία πρώτα σε πωλήσεις βιβλία από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, την έκαναν να ταξιδεύει ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, την εβδομάδα του 15Αύγουστου το βιβλίο της βρέθηκε στην πρώτη θέση πωλήσεων στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία, όπως ο Ιανός και ο Ελευθερουδάκης οδηγώντας την στο να μονιμοποιήσει τη θέση της ως best seller συγγραφέας.

Παράλληλα, οι συζητήσεις με τα κανάλια που της είχαν προτείνει να ενταχθεί στο δυναμικό τους και ο επανασχεδιασμός της εκπομπής της γέμισαν την καθημερινότητά της.

Πριν από λίγες μέρες η Αγγελική κατάφερε να αποδράσει για λίγο στην Άνδρο παρέα με μια καλή της φίλη. Η δημοσιογράφος χαλάρωσε σε παραλίες του νησιού, έφαγε σε μικρά ταβερνάκια και έκανε βόλτες στη Χώρα το βράδυ. Το FTHIS.GR τη "συνέλαβε" και σας την παρουσιάζει σε σπάνιες φωτογραφικές στιγμές: να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές με το μπικίνι της, αλλά και να κυκλοφορεί στο νησί ελαφρά μακιγιαρισμένη με το καφτάνι και τα ίσια πέδιλα της άκρως καλοκαιρινή.

Και βέβαια όσοι τη συνάντησαν στην παραλία είχαν να της κάνουν ένα κομπλιμέντο για την άψογη φόρμα της, αλλά και την ερώτηση αν θα συνεχίσει τη συγγραφή βιβλίων. Δεν έλειψαν και εκείνοι που τη ρωτούσαν πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση και σε ποιο κανάλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του FTHIS.GR είναι σίγουρο ότι η Αγγελική θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, ακόμα κι αν η ίδια προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και προτιμά να μην κάνει δηλώσεις. Η εκπομπή της θα είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο με εμπλουτισμένο concept, όπως πρώτοι έχουμε γράψει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR