counter

Ο έρωτας τους είναι... ροκ!

Ο έρωτας τους είναι... ροκ!
Ο έρωτας τους είναι... ροκ!

Είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες και απ’ ό, τι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένοι! Η Χριστίνα Παππά και ο σύντροφό της, Χάρης Σταματίου, αν και βρίσκονται σχετικά λίγο καιρό σε σχέση, έχουν ήδη περάσει ως ζευγάρι τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε Παξούς και Μύκονο.

Ο Χάρης Σταματίου είναι κύπριος επιχειρηματία και η γνωριμία του με την ηθοποιό έγινε στην Κύπρο. Οι δύο τους πηγαινοέρχονται συχνά ανάμεσα σε Αθήνα και Λευκωσία για να μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Η Χριστίνα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! δήλωσε για τον Χάρη: "Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος. Ο Χάρης με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα".

Ο επιχειρηματίας ανέβασε στη σελίδα του στο Facbook μια φωτογραφία τους με το σχόλιο “Rocking it with my baby”, επιβεβαιώνοντας το πόσο καλά περνάνε οι δυό τους!

Χριστίνα Παππά - Χάρης Σταματίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR