counter

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ!

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ!
Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Αυτοί οι άντρες είναι ποθητοί από εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη, αλλά σε κάθε συνέντευξή τους δηλώνουν πιστοί και ερωτευμένοι στις γυναίκες τους. Μπορεί αυτό να ακούγεται ρομαντικό και καθόλου περίεργο, περιμένετε όμως να δείτε και τις συντρόφους τους!

Ποια είναι λοιπόν τα πιο αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ;

Λίγα χρόνια πριν ο Clive Owen γνωρίσει την καταξίωση και γίνεται το νέο πρότυπο σκληρού αρσενικού με εκατομμύρια θαυμάστριες, παντρεύτηκε την Sarah-Jane Fenton. Παρά τις σέξι σκηνές που έχει κάνει με πολύ όμορφες συμπρωταγωνίστριες του, μετά από 17 χρόνια γάμου παραμένει ένας πιστός σύντροφος.

Ο Hugh Laurie, ο τηλεοπτικός Dr. House, παντρεύτηκε την θεατρική παραγωγό Jo Green, τον Ιούνιο του 1989 και έχουν δύο παιδιά. Όσο κι αν πολλοί δυσκολεύονται να καταλάβουν τη σχέση τους, είναι ακόμα ερωτευμένοι. Να σημειώσουμε πως ο Hugh έχει διαγνωστεί με κατάθλιψη και παλεύει τη νόσο τα περισσότερα χρόνια της ζωής του. Τυχαία, το αναφέρουμε!

Εκείνος έχει το ωραιότερο σώμα του Χόλιγουντ. Το πρόσωπο του είναι υπέροχο και το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο. Εκείνη είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη, όχι τόσο γοητευτική και ηθοποιός, που η καριέρα της έληξε νωρίς. Ο Hugh Jackman και η Deborra Lee Furness είναι με διαφορά το πιο αταίριαστο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ο Matthew Fox γνώρισε τη γυναίκα του, Margherita Ronchi, όσο σπούδαζαν και οι δύο στο πανεπιστήμιο και παντρεύτηκαν το 1992. Ο Matthew μπορεί να γνώρισε τη δόξα και να είχε πολλές προτάσεις από θαυμάστριες, όμως έχει μάτια μόνο για τη γυναίκα του.

Όταν η Melanie Griffith τα έφτιαξε με τον Αntonio Banderas το μόνο πρόβλημα ήταν η διαφορά ηλικίας. Μετά από λίγα χρόνια το πρόβλημα είναι οι πολλές πλαστικές επεμβάσεις, που έκανε η ηθοποιός, για να κρύψει ότι του "ρίχνει" μερικά χρονάκια.

Ο Jon Bon Bon Jovi ήταν το απόλυτο αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια γυναίκες στη δεκαετία του '80. Εκείνος όμως το 1989 αποφάσισε να παντρευτεί την, όχι και τόσο εντυπωσιακή, αγαπημένη του από το σχολείο, Dorothea Hurley.

Μετά το θάνατο της πρώτης του γυναίκας, ο Pierce Brosnan γνώρισε και παντρεύτηκε την Ιρλανδή Κeely Shaye Smith. Τα  παραπανίσια κιλά που έχει η Keely ,δεν ενοχλούν τον Pierce, που δεν ενέδωσε ποτέ ούτε σ’ ένα Bond Girl.

Για την πρώτη τους συνάντηση ο Dean McDermott είχε κάνει την εξής δήλωση: «Όταν είδα την Tori Spelling, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος». Εμάς δεν μας πέφτει λόγος!

Ο Sting είναι μαζί με τη γυναίκα του, Trudie Styler τα τελευταία 20 χρόνια. Σε όλες τις φωτογραφίες που τους απαθανατίζουν οι φωτογράφοι, είτε είναι αγκαλιασμένοι, είτε φιλιούνται με πάθος. Η Trudie  είναι μια πολύ τυχερή γυναίκα.

Ο Ethan Hawke ήταν παντρεμένος με την όμορφη Uma Thurman. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτηκε, αλλά ένα βράδυ τα έριξε στην ομολογουμένως, όχι και τόσο όμορφη, νταντά των παιδιών του, Ryan Shawhughes. Η Uma το έμαθε, τον χώρισε και εκείνος κατέληξε με την εμφανισιακά αδιάφορη νταντά. Τα λάθη πληρώνονται!

O Denzel Washighton είναι ένας γοητευτικός ηθοποιός. Η γυναίκα του Pauletta Pearson, που σπάνια εμφανίζεται μαζί του στο κόκκινο χαλί, θα λέγαμε ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Για έναν άνθρωπο που ήθελε να γίνει παπάς νομίζουμε ότι είναι μια χαρά!

 






FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR