counter

Ο Θανάσης Πάτρας μπαμπάς! (video)

Ο Θανάσης Πάτρας μπαμπάς! (video)
Ο Θανάσης Πάτρας μπαμπάς! (video)

Θανάσης Πάτρας

Ο Θάνασης Πάτρας ήταν καλεσμένος, το βράδυ της Παρασκευής 17 Αυγούστου, στο FTHIS TV και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο για τη νέα φάση που βρίσκεται η ζωή του, λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί όσο και για τη φιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ερχομός του παιδιού και η πρόβα… πατρότητας

“Όλα μέσα στο σπίτι με κάνουν να βιώνω την εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ, είναι καλή η εγκυμοσύνη της Κατερίνας, δεν έχει προβλήματα, δεν με τρέχει… […] Ακολουθεί πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Γενικώς, έχει πάει πάρα πολύ καλά η κατάσταση μέχρι τώρα. Σήμερα που πήγα και έκανα το γύρισμα για την εκπομπή, σε πραγματικές συνθήκες, ένιωσα πολλή ενέργεια και σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα σε ένα νοσοκομείο και να βλέπουμε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα”.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και η σύζυγος του Θανάση Πάτρα, Κατερίνα Παγώνη, μετά την προβολή του σχετικού video από την πρόβα του αγαπημένου της: “Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τον Θανάση μου. Μου κάνει φοβερή εντύπωση, νιώθω πως εγώ δεν το έχω καθόλου. Φανταζόμουν πως για όλους τους άντρες είναι πιο αγχωτικό όλο αυτό”.

“Ο Γρηγόρης είναι φουλ ερωτευμένος”

Ακόμα, ο Θανάσης Πάτρας απάντησε και στην ερώτηση τηλεθεατή σχετικά με τη φιλία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Τον Γρηγόρη έχω να τον δω περίπου ένα μήνα, πριν φύγει για τη Νάξο. Η σχέση μας είναι ακριβώς όπως ήταν, απλά τώρα είναι η απόσταση ανάμεσα μας. Το γεγονός πως είναι εκεί και είναι φουλ in love, κάνει τις σχέσεις να χαλαρώνουν. Είναι αγαπησιάρης ο Γρηγόρης. Είναι περιποιητικός με τις γυναίκες και άντρας που θα κυνηγήσει μέχρι να πετύχει τον σκοπό του”. Όσο για τη μεταξύ τους συνεργασία, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: “Πέρασα πάρα πολύ ωραία στη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη και θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ. Βέβαια, ο Γρηγόρης είναι one man show, θέλει τον χώρο του περισσότερο από άλλους ανθρώπους. Έχει μάθει, άλλωστε, να λειτουργεί έτσι τόσα χρόνια κάνοντας τις δουλειές που έκανε και τις μεγάλες του επιτυχίες. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασυνεργαστούμε, γιατί όχι;”.

Τα επαγγελματικά σχέδια για τον χειμώνα

Τέλος, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την κρίση στην τηλεόραση και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια: “Έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον. Έχουν μικρύνει πολύ οι σεζόν. Το θέμα είναι τι κάνεις τώρα και τι θα κάνεις μετά από ένα μήνα. Κάνω τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου και κάνω και τη ραδιοφωνική μου εκπομπή. Ειδικά στο ραδιόφωνο κάνω κάτι πολύ διαφορετικό, το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ. Περνάω πολύ καλά και ευελπιστώ να συνεχίσω και τον ερχόμενο χειμώνα. […] Είμαστε δυνατοί και θα αντέξουμε!”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR