counter

Η Penelope Cruz είναι ξανά η μούσα του

Η Penelope Cruz είναι ξανά η μούσα του
Η Penelope Cruz είναι ξανά η μούσα του

Woody Allen - Penelope Cruz

Το 2008, με την ερμηνεία της στο "Vicky Cristina Barcelona" και κάτω από τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Woody Allen, η Penelope Cruz έγινε η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που κέρδιζε βραβείο Όσκαρ. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, στη ταινία "To Rome with Love", εκεί που η Cruz υποδύεται μια πόρνη, που μπλέκει σε μια σειρά από παρεξηγήσεις. Παρεξηγήσεις που μόνο ο Allen ξέρει να “δέσει” με τόσο ξεχωριστό τρόπο. 

Άλλωστε και η Cruz δεν κρύβει τη χαρά της, που θα δουλέψει πάλι μαζί του. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι "ήμουν από μικρή θαυμάστρια των έργων του. Με κάνει να γελάω και μου δείχνει εμπιστοσύνη που με επιλέγει στις ταινίες του". Ένα ακόμα προσόν που έχει ο Allen, σύμφωνα με την όμορφη ισπανίδα ηθοποιό είναι "η ελευθερία που σου δίνει, ώστε να διαμορφώσεις ο ίδιος τον χαρακτήρα που υποδύεσαι". 

Woody Allen - Penelope Cruz

Και εκτός από τη συνεργασία ανάμεσά τους, στη ταινία "To Rome with Love", θα δούμε και πάλι τον Allen μπροστά από τις κάμερες, καθώς είχε να εμφανιστεί σε ταινία του από το "Scoop" το 2006. Η ταινία θα βρίσκεται στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR