counter

"Φοράω πάντα κόκκινο κραγιόν γιατί αρέσει στον άντρα μου"!

"Φοράω πάντα κόκκινο κραγιόν γιατί αρέσει στον άντρα μου"!
"Φοράω πάντα κόκκινο κραγιόν γιατί αρέσει στον άντρα μου"!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Προσπαθώντας να θυμηθούμε πότε την είδαμε χωρίς κόκκινα χείλη πραγματικά δυσκολεύομαστε.

Ακόμα και οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να κάνει βόλτα με τα παιδιά της στην παιδική χαρά ή ακόμα και στις βουτιές της στην παραλία, η Gwen Stefani δεν αποχωρίζεται το φλογερό, κόκκινο κραγιόν της.

Αν σκεφτόσασταν ότι όλα αυτά τα κάνει για να δείχνει άψογη στον  φωτογραφικό φακό κάνετε λάθος.

Στη συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό μόδας, Harper’s Bazaar αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Gavin Rossdale είναι η αιτία, καθώς την προτιμά να φορά πάντα make – up. "Mου αρέσει να αρέσω στον άντρα μου και εγώ του αρέσω όταν είμαι βαμμένη", εξήγησε στο περιοδικό. "Σήμερα έβαλα το κραγιόν μου δύο φορές. Το πρωί που πήγα τα παιδιά σχολείο, μετά γύρισα, έπλυνα το πρόσωπό μου και το ξαναέβαλα για να έρθω για τη συνέντευξή μας".

Η Gwen Stefani είναι παντρεμένη με τον ρόκερ Gavin Rossdale, τα τελευταία έντεκα χρόνια, και κάθε φωτογραφία του ζευγαριού φανερώνει ότι παραμένουν ερωτευμένοι. Έτσι δεν μας κάνει καμία εντύπωση που δεν θέλει να το χαλάει χατήρι.

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση γιατ το πώς διατηρεί το γυμνασμένο σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες. Η απάντηση ήταν ειλικρίνης και απέφυγε το κλισέ του Χόλιγουντ  "έχω καλά γονίδια".

"Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Πρέπει απλά να τρέφεσαι υγιεινά, να γυμνάζεσαι και να βασανίζεις τον εαυτό σου".

Για το ρόλο της ως μαμά δύο αγοριών είπε στο περιοδικό: "Είναι υπέροχο να είσαι μαμά, αλλά είναι και πολύ δύσκολο. Το να βρεις την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και οικογένειας είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνω".

Όσο για τις φήμες που κατά καιρούς την θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της απλά έχει συμβιβαστεί: "Τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει για μένα. Γίνομαι ένας παθητικός άνθρωπος, που τέτοιου είδους πράγματα δεν με αγγίζουν. Ξέρω ότι μπορούν να σκεφτούν τα πάντα. Μπορούν να δημιουργήσουν μια ιστορία από το πουθενά. Τι να κάνεις; Δεν είναι αλήθεια, οπότε είναι εντάξει".

H 42χρονη Gwen που στα πρώτα βήματα της καριέρας της κρίθηκε αρνητικά για τις στιλιστικές της επιλογές, (θα θυμάστε βέβαια τα μπλε και ροζ μαλλιά, και τις φόρμες με τα τακούνια) λέει ότι πάντα απολάμβανε τη μόδα: "Ήμουν το κορίτσι που λάτρευε να ντύνεται με ωραία ρούχα".
Πλεόν έχει τη δική της σειρά ρούχων και αποτελεί fashion icon με το ροκ στιλ της.

Για το περιοδικό, η τραγουδίστρια των No Doubt φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων, μ' ένα υπέροχο ροζ φόρεμα που θυμίζει Barbie. Δείτε όλες τις φωτογραφίες που είναι πραγματικά υπέροχες.





 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR