counter

Τι θα κάνουν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα;

Τι θα κάνουν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα;
Τι θα κάνουν μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα;

Καμηλά

Στην αγορά μιας τριώροφης μεζονέτας, με κήπο, πισίνα, playroom και γυμναστήριο, προχώρησαν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά. Η υπερπολυτελής βίλα βρίσκεται στην περιοχή του Golf της Γλυφάδας και θα στεγάσει την πενταμελή οικογένεια του Σέρβου άσου του μπάσκετ και της Ελληνίδας παρουσιάστριας και μοντέλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real News” και της δημοσιογράφου Πολυξένης Καραμίχα, ο πρώην NBAer σκοπεύει να δημιουργήσει μια ακαδημία νέων παικτών και για αυτό το λόγο είναι ήδη σε αναζήτηση μιας έκτασης στην περιοχή Βάρης – Κορωπίου. Από την άλλη, η Αλέκα Καμηλά, επιθυμεί να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων που θα φέρει το όνομά της, αλλά και μια πιο sport σειρά, την οποία θα υπογράφει ο σύζυγός της. Επίσης, με την αδερφή του “Πέτζα”, η Αλέκα Καμηλά προσανατολίζεται στη δημιουργία μιας εταιρείας που θα αναλαμβάνει οργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Πέντραγκ Στογιάκοβιτς, που είναι πολύ αγαπητός στη Θεσσαλονίκη αφού ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ, είναι μεγαλομέτοχος σε πολλά καφέ και εστιατόρια της συμπρωτεύουσας. Στη συμπρωτεύουσα το ζευγάρι διαθέτει επίσης δύο σπίτια στο Πανόραμα, αλλά και ένα εξοχικό στη Χαλκιδική. Επίσης, αποφάσισαν να μην πουλήσουν το διαμέρισμα τους στη Νέα Ορλεάνη, εκεί που ζούσαν τα τελευταία χρόνια, όταν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς αγωνιζόταν στον μαγικό κόσμο του NBA.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR