counter

Έτοιμοι να γίνουν σύντομα γονείς;

Έτοιμοι να γίνουν σύντομα γονείς;
Έτοιμοι να γίνουν σύντομα γονείς;

Νίκος Βουρλιώτης - Όλγα Καρπαθάκη

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη μίλησαν στην κάμερα του "FTHIS TV" για τη σχέση τους και και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κι αγαπημένος τραγουδιστής είπε : “Ένα παιδάκι είναι στα σχέδια μας. Σε αυτή τη φάση ασχολούμαστε με άλλα πράγματα. Το καλοκαίρι μας είναι γεμάτο υποχρεώσεις και συναυλίες. Πιστεύω πως μετά το καλοκαίρι θα επαναδιαπραγματευτούμε πολλά πράγματα”.

Ο Νίκος Βουρλιώτης χαρακτήρισε την εντυπωσιακή σύζυγός του ως το έτερον του ήμισυ και πολλά άλλα τα οποία προτιμά να γνωρίζουν μόνο οι δυο τους, ενώ εκείνη μίλησε για τον άντρα της ζωής της και τις συνήθειές του: “Ως παρθένος, έχει μια αξιοπρόσεκτη τάξη στα πράγματα. Ακόμα και στο πως θα βάλει το πιάτο να φάει, αν το τραπεζομάντηλο θα είναι ίσιο… Αν έχει πέσει κάτι πάνω στο τραπεζομάντηλο, δεν θα φάει! Ισχύει αυτό και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Το καλό είναι πως και εγώ είμαι το ίδιο και για αυτό έχουμε ταιριάξει. Κάποιοι το θεωρούν υπερβολικό, αλλά για εμάς είναι τρόπος ζωής”.

Η Όλγα Καρπαθάκη αποκάλυψε, επίσης, πως ο Νίκος Βουρλιώτης δεν είναι από τους άντρες που ζηλεύουν, ενώ εκείνος συμπλήρωσε: “Η Όλγα και να ζηλεύει, δεν το δείχνει. Έχει έναν τρόπο να το φιλτράρει και να το διαχειρίζεται με πολύ έξυπνο τρόπo”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR