counter

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή (video)

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή (video)
Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή (video)

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος,καλεσμένο χθες στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, FTHIS TV, μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Ο 42χρονος chef, όταν ρωτήθηκε για το πώς αντιδρά κατά τις περιόδους που είναι ερωτευμένος, απάντησε: “Αν ερωτευτώ τρελά, δίνομαι. Δεν κρατάω τίποτα για μένα κι ας φάω το κεφάλι μου. Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει και πάρα πολύ συχνά, ειδικά μετά τα 30 που άρχισα να μεγαλώνω! Είμαι άνθρωπος που τα δίνω όλα κι αν φάω τούμπα ξανασηκώνομαι και τα ξαναδίνω πάλι από την αρχή. Θεωρώ ότι πρέπει να ζήσεις τα πάντα μέχρι τέλους”.

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο ανέφερε: “Είμαι πάντα ερωτευμένος! Και αυτήν την περίοδο, ναι είμαι ερωτευμένος”, ενώ για τη σύντροφό του αποκάλυψε πως είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα.

Τέλος, για το τι δεν αντέχει μέσα μία σχέση, ο ίδιος είπε: “Δεν αντέχω τη μιζέρια. Μπορεί να είμαι στη χειρότερη κατάσταση, αλλά δεν θέλω μιζέρια. Θέλω χαμόγελο, θέλω θετική διάθεση, θέλω την αίσθηση του “προχωράω μπροστά”. Ακόμα και στα χειρότερά μου, η μιζέρια με τσακίζει. Και είναι και αυτό που με τσακίζει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, υπάρχει πολλή μιζέρια. Ξέρω ότι η κατάσταση είναι άσχημη, αλλά δεν πρέπει να έχουμε μιζέρια. Γιατί δεν είμαστε έτσι σαν λαός, είμαστε άνθρωποι που γελάμε”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR