counter

Έρχονται στην Ελλάδα ο Keanu Reeves και η Keira Knightley. Στην Πύλο βρίσκεται ο Ethan Hawke

Έρχονται στην Ελλάδα ο  Keanu Reeves και η Keira Knightley. Στην Πύλο βρίσκεται ο Ethan Hawke
Έρχονται στην Ελλάδα ο Keanu Reeves και η Keira Knightley. Στην Πύλο βρίσκεται ο Ethan Hawke

 

Knightley - Reeves

Ο Michael Bay, ο ακηνοθέτης που συνεργάστηκε με τον Steven Spielmberg στην ταινία "Transformer", αλλά έχει ήδη στο ενεργητικό  του εξαιρετικές δουλειές όπως το "Αρμαγεδών", το "Περλ Χάρμπορ", και "Το νησί" βρίσκεται στη Μύκονο εδώ και δυο εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την ξεναγό του και τους κατοίκους του νησιού έχει αποφασίσει ένα μεγάλο μέρος της καινούριας κοινωνικής ταινίας που έχει στα σκαριά να γίνει στη Μύκονο. Τα υπόλοιπα γυρίσματα θα γίνουν στη Νέα Υόρκη.  Μάλιστα, έχει ζητήσει να του βρουν μια έπαυλη σε απομονωμένο μέρος ώστε εκεί να κάνει τα εσωτερικά γυρίσματα. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκ θα είναι ο Keanu Reeves και η Keira Knightley!

Εthan Hawke

Στην Ελλάδα, όμως, βρίσκεται και ο Ethan Hawke. Ο 42χρονος ηθοποιός μένει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Costa Navarino" και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου, λόγω των γυρισμάτων του sequel της ταινίας "Before sunset" .

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Πύλο, την Καλαμάτα, την Κορώνη και την Καρδαμύλη και θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Αυγούστου, όπου θα έρθει η συμπρωταγωνίστριά του Julie Delpy.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR