counter

Στο δικαστήριο για "ανάρμοστη" συμπεριφορά

Στο δικαστήριο για "ανάρμοστη" συμπεριφορά
Στο δικαστήριο για "ανάρμοστη" συμπεριφορά

Katy Perry

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Μην σας ξεγελάει το αγγελικό της πρόσωπο, γιατί όταν η Katy Perry ανεβαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται σε μια άγρια persona που λατρεύει να προκαλεί, "παίζοντας" με άντρες θαυμαστές που προσκαλεί onstage.

To ταλέντο της, όμως, αυτό τη βάζει τώρα σε μπελάδες με το νόμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τhe Sun", ένας δικηγόρος από την Ινδία, που παρακολούθησε το show της για την έναρξη της "Premier League" που έγινε τον Απρίλιο στην πόλη Τσενάι, ένιωσε προσβεβλημένος από την ανάρμοστη συμπεριφορά της με τον αυστραλό παίκτη του κρίκετ, Doug Bollinger.

Το θέμα ξεκίνησε όταν, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, την οποία παρακολούθησαν και από τη τηλεόραση χιλιάδες τηλεθεατές, η Katy ζήτησε από τον Doug να ανέβει στη σκηνή και να της μάθει κινήσεις του αθλήματος. Εκείνος πήγε από πίσω της, την αγκάλιασε και, καθώς της έδειχνε πώς να κρατάει το ρόπαλο του κρίκετ, η 24χρονη τραγουδίστρια έκανε διάφορες γκριμάτσες. Η επαφή τους, δε, ήταν ιδιαιτέρως... στενή!


Το επίμαχο στιγμιότυπο που θα τη φέρει αντιμέτωπη με το νόμο.

Katy Perry

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 31 Ιουλίου και οι αρχές υποστηρίζουν ότι, σε αυτό το στάδιο, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία της στο δικαστήριο. Ανάλογα, όμως, με την έκβαση της υπόθεσης, η τραγουδίστρια πιθανόν να χρειαστεί να εμφανιστεί.

Σίγουρα η Katy Perry, που αυτή την περίοδο βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται, δεν διανύει την καλύτερη στιγμή στα προσωπικά της, καθώς το διαζύγιό της με τον Russell Brand οριστικοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και, όπως έχει πει η ίδια, αυτός ο χωρισμός της στοίχισε πολύ.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR