counter

Το "καρφί" του για τον Γιώργο Παπαδάκη

Το "καρφί" του για τον Γιώργο Παπαδάκη
Το "καρφί" του για τον Γιώργο Παπαδάκη

Γιώργος Αυτιάς

«Δεν θα έβαζα ποτέ μαζί τη Λιάνα με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Φτιάχνοντας μια τέτοια σύνθεση είναι σαν να τοποθετείς μια χειροβομβίδα δίπλα σε ένα μπιτόνι βενζίνης», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη του στο "TVBOX" και τον Αλέξη Κοντό, αφήνοντας το υπονοούμενο του για τον πρώην συνεργάτη του, Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε ακόμα για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, τις προτάσεις που έχει για να πολιτευθεί, ενώ απήυθυνε πρόταση στον... Πόλ Τόμσεν να έρθει καλεσμένος στην τελευταία του εκπομπή! 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα ήθελα καλεσμένο τον Πολ Τόμσεν. Θα τον κάνω μετά από μια ώρα συζήτησης να μην ξέρει από που να φύγει! Αν θέλει, η πρόσκληση είναι ανοικτή και θα του δείξω πριν ξεκινήσουμε, τον πιο γρήγορο τρόπο διαφυγής!»

Αποκάλυψε, επίσης, πως του πρότειναν να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές πέντε πολιτικά κόμματα και εξηγεί γιατί δεν το έκανε: «Μου πρότειναν να κατέβω βουλευτής η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ντόρα Μπακογιάννη. Αν δεν είχα έρθει στον ΣΚΑΪ και δεν είχα δώσει το λόγο μου στον Γιάννη Αλαφούζο, θα στάθμιζα τα γεγονότα και θα πήγαινα σε ένα από τα τρία κόμματα που τελικά έχουν και σήμερα εκπροσώπηση στη Βουλή». Και συνεχίζει: «Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον μου στην τηλεόραση. Θα σου αποκαλύψω ότι με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν τα κόμματα θα αγγίξουν τον κόσμο, τότε νομίζω πως ο δρόμος εκεί με οδηγεί».

Ο παρουσιαστής δηλώνει ευχαριστημένος με την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ενώ αρνείται πως απαίτησε παραπάνω χρήματα για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. «Σε προκαλώ, πήγαινε τώρα στον κ. Αλαφούζο και ρώτησέ τον αν ο Αυτιάς ζήτησε έστω ένα ευρώ παραπάνω. Αν σου απαντήσει ότι ζήτησα κι άλλα χρήματα, τότε εγώ αύριο θα παραιτηθώ!» Διαψεύδει, τέλος, τις φήμες που τον ήθελαν να μετακινείται σε άλλο κανάλι, και δεν είναι βέβαιος αν θα του ζητήσουν να συνεχίσει την εκπομπή του επί καθημερινής βάσης του χρόνου, ή αν θα παραμείνει στο Σαββατοκύριακο.

Από την Σϊσσυ Στρέμπα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR