counter

Επίθεση στη σαϊεντολογία και τον Tom Cruise

Επίθεση στη σαϊεντολογία και τον Tom Cruise
Επίθεση στη σαϊεντολογία και τον Tom Cruise

Rupert Murdoch

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Αρχικά η σχέση και στη συνέχεια ο γάμος του Tom Cruise και της Katie Holmes έδωσαν στον διεθνή Τύπο αρκετό υλικό για σχόλια τα τελευταία 7 χρόνια. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν την 33χρονη ηθοποιό να πάσχει από κατάθλιψη, ανορεξία, να έχει πρόβλημα με το πάθος του Cruise για τη σαϊεντολογία, αλλά και που έδειχναν τον star του Hollywood εξαρτημένο από την αίρεση. Ποτέ όμως κάποιος γνωστός δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που το έκανε ο Rupert Murdoch. 

Rupert Murdoch

Ο 81χρονος μεγιστάνας των media δεν δίστασε να επιτεθεί στον Cruise και τη σαϊεντολογία μέσα από το twitter γράφοντας: “ Η Σαεντολογία είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Πολύ παράξενη αίρεση. Παίζονται πάρα πολλά χρήματα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τον Τομ Κρουζ να είναι το No 2 ή το No 3 στην ιεραρχία της” και συνέχισε στο ίδιο κλίμα. “Παρακολουθήστε την ιστορία των Χολμς και Κρουζ να εξελίσσεται. Υπάρχει κάτι πολύ ανατριχιαστικό, ακόμη και σατανικό που τρέχει με αυτούς τους ανθρώπους”.

Μάλιστα η επίθεση του Murdoch ήρθε την ίδια μέρα, που μία από τις εφημερίδες του, η New York Post, φιλοξενούσε άρθρο του βιογράφου Andrew Morton, ο οποίος αποκάλυπτε ότι η Holmes επιλέχθηκε από τον Cruise και άλλα μέλη της σαϊεντολογίας, ότι είχε υπογράψει 5ετες συμβόλαιο, ενώ θα έπαιρνε και μπόνους αν έφερνε στον κόσμο τα παιδιά του διάσημου ηθοποιού! 

Rupert Murdoch

Φυσικά οι αντιδράσεις εναντίον του Murdoch στο twitter ήταν πολλές, αλλά όπως είπε και ο ίδιος “δέχτηκα εκατοντάδες επιθέσεις, ενώ περιμένω ότι θα αυξηθούν και θα εξελιχθούν και σε απειλές. Αλλά επιμένω σε αυτό που είπα”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR