counter

Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον γιο της

Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον γιο της
Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον γιο της

Τζούλη Αγοράκη - ΟΚ

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο.

Η Τζούλη Αγοράκη και ο μοναχογιός της, Κωνσταντίνος, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τον ερχομό του στη ζωή της, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star.

Η δημοσιογράφος, συγγραφέας και αστρολόγος παραδέχεται πως έκανε προσπάθειες να καθυστερήσει τη γέννηση του γιου της λόγω αστρολογικής συγκυρίας: «Σιγά μην έβγαινε το σχέδιό μου. Πότε έχω κάνει σχέδιο και έχει βγει; Ο Κωνσταντίνος έκρυβε τη μεγάλη έκπληξη και είχε σχεδιάσει εκείνος τον αστρολογικό του χάρτη κατά βούληση. Ήθελε να γεννηθεί μία βδομάδα νωρίτερα. Καλά να πάθει. Τώρα έχει ίδιο ζώδιο, ωροσκόπο και Ερμή με εμένα. Εγώ πάντως αντιστάθηκα. Με είχαν πιάσει οι πόνοι και έκανα ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Είχαν φτάσει οι ωδίνες στη μέση, είχαν σπάσει δηλαδή τα νερά, τουτέστιν ο τοκετός ήταν προχωρημένος, και εγώ έλεγα: “Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε” και καθυστερούσα το όλο θέμα για να γλιτώσει τον ωροσκόπο Καρκίνο. Αλλά όταν οι μητέρες κάνουν σχέδια, το σύμπαν γελάει!».

Ακόμη, η Τζούλη Αγοράκη μίλησε για τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο της: «Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να πω θα ακουστεί σαν χαζομαμαδίστικη αηδία. Ήμουν σαν την Πολυάννα μαμά. Πώς να μιλήσεις για όλη αυτή την υπέρμετρη ευτυχία χωρίς κλισέ; Πάντως αν και κινδυνεύω να θεωρηθώ αφόρητα ποιητική, θα πω ότι η καρδιά μου χτυπάει πλέον στο σώμα του», ενώ συνέχισε: «Δεν είχα ακριβώς φανταστεί την πρώτη αγκαλιά. Συχνά όμως ένιωθα στην εγκυμοσύνη ότι δεν έκανα εγώ για μάνα. Σαν από σπόντα να είχα κληρωθεί γι’ αυτόν τον ρόλο. Αισθανόμουν ότι θα βρισκόμουν με ένα μωρό στην αγκαλιά και θα πάθαινα μεγάλο πανικό».

Τζούλη Αγοράκη - ΟΚ

 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία της με την Τατιάνα Στεφανίδου και το Star, η Τζούλη Αγοράκη ανέφερε: «Κάποια στιγμή μου είχε πει, μεταξύ τυρού και αχλαδίου, ότι αν ανανέωνε τη συνεργασία της θα με ήθελε και την επόμενη σεζόν μαζί. Δεν ξέρω κατά πόσο θα χωράω στο νέο κόνσεπτ της εκπομπής. Θα δούμε αν υπάρχει χώρος για μένα. Με χαρά θα ακούσω την πρόταση –αν υπάρξει– και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά», ενώ για το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης σχολίασε: «Είκοσι χρόνια αρθρογραφώ. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη γραφή. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν ψωνίστηκα με το γυαλί. Από την άλλη, αν είχα μια πρόταση στα μέτρα μου, δεν θα έλεγα όχι. Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς είναι πολυτέλεια να αρνείσαι τη δουλειά».

Περισσότερα στο "ΟΚ!" που κυκλοφορεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR