counter

"Η Βανδή πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό"

"Η Βανδή πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό"
"Η Βανδή πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό"

Μάκης Πουνέντης

Συνέντευξη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και την Χριστίνα Πολίτη παραχώρησε ο Μάκης Πουνέντης.  Μίλησε για την τηλεόραση και το αν θέλει να επιστρέψει, τη σχέση του με το ζευγάρι Νίκος Καρβέλας - Αννίτα Πάνια, αλλά και για γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο Μάκης Πουνέντης εξήγησε ότι περνάει τόσο καλά με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, που χρειάζεται μόλις μια ώρα δίπλα τους για να νιώσει καλύτερα και να ξεχάσει θέματα που τον απασχολούν, ενώ παραδέχθηκε πως βάζει πρώτα την καριέρα του και μετά την προσωπική του ζωή. «Προσωπική ζωή μηδέν. Δεν είμαι πολύ τυχερός σε αυτόν τον τομέα ή δεν το έχω κυνηγήσει πολύ, γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα μου». Δεν έκρυψε ότι η τηλεόραση του λείπει. «Είμαι ψώνιο, αλλά δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να κάνω, για να λέω ότι υπάρχω» και παραδέχτηκε πως για να κάνεις μια εκπομπή, και συγκεκριμένα πρωινό πρόγραμμα, στην τηλεόραση πρέπει να υπάρχει χημεία με τον συνάδελφό σου και όχι ανταγωνισμός. «Η επιτυχία θέλει παρέα»

Τέλος, ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε οτι δεν είναι μεγάλος φαν του Σάκη Ρουβά, θεωρεί πως η Έλενα Παπαρίζου δεν έκανε πολλά πράγματα για την καριέρα της φέτος, ενώ για την πρώην συνεργάτιδά του, Δέσποινα Βανδή, δήλωσε πως πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίσει στις πίστες την επόμενη χρονιά. «Το τελευταίο της cd μου αρέσει. Έβγαλε ένα cd για να τη βοηθήσει να υπάρχει του χρόνου στην πίστα. Να μην ακολουθήσει, όμως, την πεπατημένη, συνεργασία δηλαδή με κάποιον καλλιτέχνη, γιατί θα χάσει».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR