counter

O Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζει το... "έμεινα Παυλόπουλος"!

O Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζει το... "έμεινα Παυλόπουλος"!
O Προκόπης Παυλόπουλος σχολιάζει το... "έμεινα Παυλόπουλος"!

Προκόπης ΠαυλόπουλοςΟ Προκόπης Παυλόπουλος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά γύρω από τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την αντίδρασή του στο επεισόδιο που προκάλεσε ο Ηλίας Κασσιδιάρης εναντίον των Ρένα Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένος εκείνο το πρωινό στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά έμεινε σχεδόν... ακίνητος κατα τη διάρκεια του επεισοδίου.

"Η στάση μου ήταν μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας, τον άφησα για να φανεί ποιος είναι" απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το γεγονός. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media η απάντηση του πρώην υπουργού ήταν ολίγον... αποστομωτική!

"Χάρηκα με τη φράση  "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι"!

Την ατάκα "έμεινα Παυλόπουλος" και γενικότερα τα ευφυολογήματα για τη στάση του τα αντιμετώπισε με χιούμορ και τόνισε πως δεν ήταν στάση αμηχανίας αλλά αποδικιμασίας!

"Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου που αποδοκίμασε αυτό που έβλεπε. Ήμουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;...Κι αν έλεγα "τι κάνεις ρε" θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του;" δήλωσε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm.

"Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Κανένας Έλληνας δεν είναι αθώος για το τι είναι η Χρυσή Αυγή σήμερα. Κανείς δεν αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη. Ποια είναι η προτιμότερη στάση από μία κίνηση αποδοκιμασίας.  Ότι κι αν κάνω τον τελευταίο καιρό κάποιοι θα βρουν να πουν κάτι άλλο", τόνισε με παράπονο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR