counter

«Αν πάω 50 θα θέλω τα 20χρονα!»

«Αν πάω 50 θα θέλω τα 20χρονα!»
«Αν πάω 50 θα θέλω τα 20χρονα!»

Μίνα Ορφανού

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Ορφανού, το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2012, και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ «Οι Βασιλιάδες», στο οποίο συμμετέχει η γνωστή ηθοποιός: «Τι πιο ωραίο να ακούς καλά σχόλια; Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που με σταματάει ο κόσμος και μου λέει καλά λόγια», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενη και με έκανε χαρούμενη το σίριαλ. Μου ανέβασε το ηθικό μου. Όταν με σταματάει έξω ο κόσμος και μου λέει τα χίλια καλά, και λίγο στεναχωρημένη να είμαι, θα μου φτιάξει η διάθεση μέχρι το επόμενο τετράγωνο».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Μίνα Ορφανού παραδέχτηκε: «Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν οι μεγάλοι άντρες και στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να με περνάει μια δεκαετία ο άντρας. Πες το σιγουριά… Δεν λέω ότι ο 40άρης –γιατί αυτή είναι η ηλικία που θέλω- θα μου ανοίξει την πόρτα που θέλω και ο 30άρης δεν θα την ανοίξει. Απλά νομίζω ότι όσο περνάνε τα χρόνια σε έναν άνθρωπο γίνεται πιο σκληρός, πιο καλός στην επαφή του. […] Δεν μου αρέσει ο άλλος να είναι κορμί θανατηφόρο. Ωραίο παιδί ναι, το ωραίο πάντα θα το πούμε για οτιδήποτε περπατάει. Είναι ωραίο αλλά όχι για να κάνω σχέση», συνεχίζοντας όμως ανέφερε: «Αν παω 50 θα θέλω τα 20χρονα!».

Πώς είναι όμως με τους φίλους της; «Εγώ δεν θέλω στην παρέα μου να είναι όλοι Μίνα. Εγώ θέλω να έχω στην παρέα μου την κυρία ξινή, τη χαβαλετζού, θέλω να έχω όλες τις ιδιότητες. Τον άντρα τον θέλω άντρα. Με την πράξη θέλω να μου δείχνει, γιατί το “σ’ αγαπώ” είναι καραμέλα. Έχει γίνει μια συνήθεια λόγου» ξεκαθάρισε η Μίνα Ορφανού, ενώ για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο ανέφερε: «Το σ’ αγαπώ ενός άντρα είναι σε ένα χαστούκι στη ζωή είναι να είναι εκεί να σε στηρίξει, αν είστε μαζί. Εκτός αν είναι παντρεμένος, δεν θα μπορούσα ποτέ να του χτυπήσω την πόρτα και να του πω “θέλω τη βοήθεια σου”».

Τέλος, η Μίνα Ορφανού δήλωσε θετική στο μάλλον στο ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας: «Για να υιοθετήσω θα πρέπει να είμαι ανεξάρτητη, οικονομικά καλά. Ψυχικά θα μπορούσα. Ξέρεις γιατί Ελένη μου; Μεγάλωσα με μια πολύ ωραία οικογένεια, δεν μας έλειψε τίποτα, φάγαμε και ξύλο – γιατί το ξύλο σε κάνει άνθρωπο, κάτι δίνει . Μπορώ να υιοθετήσω ένα παιδί, γιατί έχω τις αρχές για να το πάρω και να το προσφέρω ένα σωστό άνθρωπο στην κοινωνία. Και μόνη μου θα το έκανα. […] Δύσκολο είναι να έχεις κατοικίδιο στο σπίτι, φαντάσου να έχεις ένα παιδί. Αυτό είναι στην τύχη του, αν είναι κάτι να γίνει για τη Μίνα, θα γίνει. Και μόνο που το λέω, εμένα με γεμίζει. Όχι τώρα αλλά θα το ήθελα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR