counter

Νίκος Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου
Νίκος Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου

  • Εκδότης, Δημοσιογράφος, Παρουσιαστής.
  • Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1962 στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.
  • Το 1980 πέρασε στην Πάντειο Σχολή Πολιτικών Επιστημών  και μετακόμισε στην Αθήνα. Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του καθώς ως φοιτητής ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Μεσημβρινή».
  • Στη συνέχεια παρουσίασε δική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ενώ δούλεψε και σε έντυπα όπως στην εφημερίδα «Ακρόπολη της Κυριακής», στο περιοδικό «ΈΝΑ» και στην εφημερίδα «Έθνος».
  • Το 1989 μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης και έγινε, μαζί με τη Λιάνα Κανέλη, ο πρώτος παρουσιαστής ειδήσεων του νεοϊδρυθέντος τότε Mega Channel. Το 1998 έγινε διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, ενώ για 12 χρόνια, παρουσίαζε και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Το 2003 μετεγγράφηκε στον Alpha ως διευθυντής και παρουσιαστής ειδήσεων, παρουσιάζοντας και τις εκπομπές «Αντιγνωμίες» και «Πρόσωπα». Τον Μάρτιο του 2007, ανέλαβε τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter και της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στο ίδιο κανάλι.
  • Το 2009 ίδρυσε τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ενώ τον Οκτώβριο του 2008, κυκλοφόρησε και το πρώτο φύλλο της Κυριακάτικης εφημερίδας «Real News», της οποίας είναι εκδότης.
  • Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη. Από το 2006 είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη. Το 2007 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο και το 2012 τον δεύτερο.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR