counter

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

  • Τραγουδίστρια
  • Γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969 στη Γερμανία.
  • Το πραγματικό της όνομα είναι Δέσποινα Μαλέα. Μεγάλωσε στην Καβάλα, ενώ σε ηλικία 18 ετών, λόγω σπουδών, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη σπουδάζοντας Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι, αρχικά κρυφά από τους γονείς της.
  • Η πορεία της στη δισκογραφία ξεκίνησε το 1994 με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου με τίτλο «Γέλα Μου», ο οποίος περιείχε την ομώνυμη επιτυχία, που υπογράφει ο Βασίλης Καρράς.
  • Το 1998 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Φοίβο στον δίσκο «Δέκα Εντολές». Έκτοτε ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης αποτελεί τον μόνιμο δημιουργό των επιτυχιών της. Η συνεργασία αυτή ήταν και η αφορμή για την αποχώρησή της από την MINOS – EMI μαζί με τον Φοίβο το 2000 και η υπογραφή συμβολαίου με τη νεοσύστατη, τότε, δισκογραφική εταιρία Heaven Music. Το 2010 άλλαξε για ακόμα μία φορά δισκογραφική στέγη, ακολουθώντας τον Φοίβο στη νέα του εταιρία, την Spicy. 
  • Το 2003 και ενώ η ίδια περίμενε το πρώτο της παιδί, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαίδη μετακόμισε για δύο χρόνια στην Ισπανία. Την ίδια περίοδο, η αγγλική εκδοχή της μεγάλης της επιτυχίας «Γεια» εκτοξεύθηκε στην κορυφή των charts αρκετών χωρών.
  • Είναι παντρεμένη από το 2003 με τον ποδοσφαιριστή, Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η κόρη τους, Μελίνα, γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2004 και ο γιος τους, Γιώργος, στις 21 Αυγούστου 2007.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR