counter

Πρεμιέρα "Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στην Πειραιώς 131!

Πρεμιέρα "Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στην Πειραιώς 131!
Πρεμιέρα "Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στην Πειραιώς 131!

Πρεμιέρα για την παράσταση "οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη" του συγγραφικού διδύμου Ρήγα-Αποστόλου στο θέατρο Πειραιώς 131 το βράδυ της Τρίτης 5 Νοεμβρίου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της θεατρικής κωμωδίας κρατούν οι: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Τζέσυ Παπουτσή και Πατρίκιος Κωστής.

Η υπόθεση του έργου στρέφεται γύρω από έξι γυναίκες θύτες. Η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον όχι και τόσο αθώο, μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα αλλά αξίες, αισθήματα, χαμόγελα, άνθρωποι, γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς.

Στην πρεμιέρα το "παρών" έδωσαν άνθρωποι του χώρου της υποκριτικής τέχνης που έσπευσαν να χειροκροτήσουν τους συναδέλφους τους. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι: Μπέτυ Βαλάση, Μάρω Κοντού και Παναγιώτα Βλαντή που αμέσως μετά το τέλος του έργου απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό με τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR