counter

Χωρίζουν Κοραλία Καράντη - Γιώργος Λιάνης. Η Κοραλία Καράντη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Χωρίζουν Κοραλία Καράντη - Γιώργος Λιάνης. Η Κοραλία Καράντη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR
Χωρίζουν Κοραλία Καράντη - Γιώργος Λιάνης. Η Κοραλία Καράντη μιλάει αποκλειστικά στο FTHIS.GR

Χώρισαν Κοραλία Καράντη και Γιώργο Λιάνης!

Η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης χωρίζουν. Ένα ζευγάρι που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για την προσωπική του ζωή, αθόρυβα παίρνει διαζύγιο.

Το gossiptv ανέφερε ότι η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης πλέον ζουν σε χωριστά σπίτια.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Κοραλία Καράντη και μας επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την είδηση του χωρισμού της.  

Η Κοραλία Καράντη είπε μιλώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο FTHIS.GR: "Ναι είναι αλήθεια, χωρίσαμε με τον Γιώργο (Λιάνη). Δεν έχει νόημα να το κρύβει κάνεις και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Ζούμε σε χωριστά σπίτια εδώ και καιρό και πλέον όλα έχουν πάρει τον δρόμο του διαζυγίου. Οι περισσότερες σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης.  Είμασταν μαζί για πάνω από 10 χρόνια. Είμασταν πάντα άνθρωποι χαμηλών τόνων χωρίς να προκαλούμε γι' αυτό και θα παρακαλούσα από όλους μία διακριτικότητα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί νομίζω πως το ότι χώρισα εγώ δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Εύχομαι να δείξουν όλοι διακριτικότητα".

Ο γάμος της Κοραλίας Καράντη και του Γιώργου Λιάνη έγινε τον Μάϊο του 2003 και κράτησε δέκα χρόνια. Ήταν το ίδιο αθόρυβος με τον χωρισμό τους, καθώς έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη και μάλιστα στις 11 τη νύχτα για να μην τους δει κανείς.

Η γνωστή ηθοποιός και ο βουλευτής ποτέ δεν απασχόλησαν τον τύπο με την σχέση τους. Ζούσαν ήρεμα στο Ψυχικό και έκαναν ελάχιστες κοινές εμφανίσεις σε επιλεγμένα πολιτιστικά events και εκδηλώσεις. O Γιώργος Λιάνης είχε αφιερώσει το βιβλίο του "Ανταποκρίσεις από την λογοτεχνία" σε εκείνη, γράφοντας: "Είναι η ντάμα σπαθί στη ζωή μου. Ο πιο δύσκολος άνθρωπος του κόσμου. Η σύντροφος της ζωής μου... Κοραλία Καράντη".

Τελευταία κοινή τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου Βασιλάκου, ενώ λίγους μήνες μετά, τον Μάϊο η Κοραλία Καράντη εμφανίστηκε μόνη της στο θέατρο Χυτήριο. 

Ο Γιώργος Λιάνης και η Κοραλία Καράντη δεν έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί. Η ηθοποιός έχει έναν γιο από τον γάμο της με τον Τζώνη Καλημέρη και ο Γιώργος Λιάνης μία κόρη και ένα γιο από προηγούμενο γάμο του.

Πλέον η Κοραλία Καράντη έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα νέα της επαγγελματικά σχέδια καθώς από τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος στην παράσταση «Το γλυκό πουλί της νιότης» σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη και συμπρωταγωνιστή τον Μέμο Μπεγνή.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR