counter

Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά
Γιάννης Κότσιρας: Αυτή είναι η σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Ο Γιάννης Κότσιρας μπορεί να είναι ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, ωστόσο επιθυμεί να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του και για αυτόν τον λόγο κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου και έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά. Το ζευγάρι μάλιστα μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, έκανε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2016, ενώ αποφάσισε το 2017 παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο. 

Διαβάστε επίσης! Γιάννης Κότσιρας για Μαχαιρίτσα, Μητροπάνο και Μικρούτσικο: "Την απώλεια δεν την έχω αντέξει, κάποια στιγμή κατέρρευσα"

Ο γάμος του Γιάννη Κότσιρα και της Κατερίνας Πέρρου έγινε στο εκκλησάκι της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στο κτήμα Laforet, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ραφήνας σε στενό κύκλο λίγο.  

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μπαμπά-δες” και τον Τασο Ιορδανίδη, ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε για την σύζυγό του, Κατερίνα:  

“Δεν υπήρχε η ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια, η θεωρία υπήρχε. Βέβαια μέχρι να γεννηθεί ο πρώτος, ο Νικόλας, έβλεπα παιδί και εξαφανιζόμουν. Έχει τύχει να αλλάξω θέση στο αεροπλάνο με την φοβία ότι θα αρχίσει να κλαίει, να φωνάζει και τα λοιπά. Στην επόμενη πτήση που έχει γεννηθεί ο Νικόλας με βλέπω να υπάρχουν παιδάκια και να θέλω να πάω κοντά τους. Το αισθάνθηκα! Λέω τι ωραία να είμαι δίπλα να μυρίσω μπεμπεκίλα λίγο.  

Αυτό που αισθάνθηκα, όταν γνώρισα την Κατερίνα και μάλιστα το είχα πει σε ένα φίλο μου αυτό. Του λέω: "αν παντρευτώ αυτή τη γυναίκα, είναι η γυναίκα που θα κάνω οικογένεια", γιατί αυτό μου έβγαλε κατευθείαν. Μου έβγαλε έναν άνθρωπο που μπορώ να ‘μαι εδώ μακριά στα χρόνια με παιδιά. Ότι εδώ είμαστε, αυτό είναι. Δεν το βγάζουν όλοι άνθρωποι αυτό. Εμένα η Κατερίνα μου το έβγαλε αυτό με τη μία, από την πρώτη στιγμή”.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR